Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zaljubljena preko ušiju!

Ljubav s Misterom! Ispovijest Marije Horvat iz 'Gospodina Savršenog': 'Dominika i mene spojila je humanitarna...

Njega smo upoznali prošle godine kad je osvojio titulu Mistera turizma, nju kao natjecateljicu u Gospodinu Savršenom – a sada su Maria Horvat i Dominik Tvorek zaljubljeni par! Prvi zajednički intervju dali su nama i otkrili što ih još veže osim modelinga.

Nikolina Zečić/ 18.6.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radost 23-godišnjeg Dominika Tvoreka, manekena s diplomom medicinskog tehničara, ponovila se na ovogodišnjem izboru za 'Modela Zagreba'. Prošlog rujna osvojio je titulu Mistera turizma i od tad, kaže, život mu se promijenio. No, vjerujemo kako je drugu titulu 'Best Model Zagreba' proslavio slađe, jer mu je potporu iz prvih redova pružala djevojka Maria Horvat koju poznajemo iz showa 'Gospodin Savršeni'.

"Pa ja sam nekako od početka znala da Toni nije taj, to mi je srce govorilo, ja sam to osjetila kad sam čitala zavjete i godinu dana nakon dogodio se Dominik. Nisam znala da će se to dogoditi, ali znala sam iznutra da Toni nije taj i kad se Dominik pojavio, znala sam da je on taj.

Maria i Dominik poznaju se dugo, ali su samo za naše kamere otkrili kada se dogodila ljubav. "Imamo zajedničke interese, stvarno se jako dobro razumijemo i evo isto tako spojila nas je humanitarna revija, i od tad smo zapravo odlučili službeno biti par i mislim da nam stvarno jako dobro ide, uspješni smo i puni smo ideja za budućnost. On mene također podržava, bio mi je jako velika podrška kada sam nastupala prije nekoliko dana na izboru za Kraljicu Hrvatske gdje sam osvojila lentu Kraljice Medija", ispričala nam je Maria.

I dok je Maria bila raspoložena za razgovor, Dominik je pucao od ushićenja. Jasno, bila je njegova večer! "Osjećaj je fenomenalan, pa mislim moja je godina i sve što sam htio ostvario sam ove godine!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Meni se život apsolutno promijenio, titula Mistera turizma je bila moj dječački san i ovo je također bio lijepi san kojeg dalje nastavljamo jer ja izdajem svoju liniju parfema i želim malo karijeru usmjeriti u drugačijem smislu. Što bi se reklo kako zračiš tako privlačiš - u mom slučaju tako i mirišeš", kroz smijeh je ispričao Dominik.

Nije samo talentiran za modnu pistu već i poduzetništvo, no što Maria smjera? "Novinarstvo je moj put", jasna je i glasna jedna od zvijezda showa 'Gospodin Savršeni'. Power copule alert! Kao da im ove titule nisu dovoljne, Dominik i Maria spremaju zajedničke projekte koje još skrivaju, a ovo ljeto planiraju i putovanje s prijateljima u Grčku. Jer treba se dobro odmoriti prije lansiranja linije parfema.

Upravo se čita

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba