Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV NA PRVI POGLED

Ljubavna priča Matta Damona zvuči kao bajka: 'Privukla me na prvi pogled, odmah sam vidio nešto posebno u njoj'

Slavni Oskarovac ljubav svog života upoznao je sasvim slučajno.

Image
Foto: Vogue
RTL.HR/ 6.2.2021. u 15:45
Play ponuda

Matt Damon je 2003. godine u Miamiju snimao film  'Zauvijek zajedno'. Nakon napornog snimanja na nagovor prijatelja odlučio je izaći u jedan noćni klub. Luciana Barroso tamo je radila kao konobarica.

„Lucianu sam zapazio čim smo ušli u klub iako je bila na skroz drugom kraju. Privukla me na prvi pogled, odmah sam vidio nešto posebno u njoj“, izjavio je Matt i dodao kako su se ponovno vidjeli nakon nekoliko dana te su se počeli sve više družiti. Vrlo brzo upoznao ju je s obitelji i prijateljima te ju je u konačnici 5. rujna 2005. godine zaručio. Uslijedilo je malo intimno vjenčanje u društvu najbližih prijatelja i obitelji. Zavjete su izmijenili 9. prosinca 2005. u njujorškoj gradskoj vijećnici.

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Image
© Splash/Guliver images

Prelijepa Luciana iz prijašnjeg braka ima kći Alexiu, a Damon ju je odlučio posvojiti. Nakon udaje za Matta, Luciana je postala dizajnerica interijera. Sredinom travnja 2013. Matt i Luciana obnovili su bračne zavjete. Par ima tri kćeri - Isabellu, Giu Zavalu i Stellu Zavalu.

„Nema sretnijeg čovjeka od mene. A najsretniji sam što Luciana nije zvijezda, što je normalna i staložena žena“, komentirao je glumac.

Damona gledajte i večeras u filmu 'Bourneov ultimatum'  na RTL-u u 23.40!

Image

Bourneov ultimatum

igrani film, akcijski
SAD/ Njemačka - 2007
Nedjelja, 7. svibnja u 22.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba