Novosti

Ljubitelji Divljeg zapada pripremite se za 'Točno u podne'!

Heroji uvijek ostaju sami.

Press
26.11.2017 20:18

Šerif Will Kane ( Tom Skerritt ) odlučio se na promjene u životu. Danas mu je zadnji dan na poslu, a dodatni razlog za slavlje je što se ženi. Namjeru njega i nove supruge Amy ( Susanna Thompon ) da napuste grad i krenu u novi život zaustavi telegram s lošom vijesti. Frank Miller (Michael Madsen) je pušten iz zatvora i stiže u grad podnevnim vlakom sa samo jednom namjerom – osvetiti se šerifu. Iako Kanea prijatelji mole da napusti grad, on misli da bijeg nije rješenje te odlučuje ostati kako bi se suočio s Millerom i njegovom bandom.

TV adaptacija jednog od najboljih vesterna svih vremena iz 1952. s besmrtnim Garyjem Cooperom nije niti namjeravala nadmašiti veliki klasik, što je naravno i nemoguće, već ga vjerno prenijeti na TV ekrane nekoj novoj generaciji koja nije upoznata s jednim od najvećih američkih filmskih heroja svih vremena prema Američkom filmskim institutu – Willom Kaneom.

Nezaboravnu ulogu šerifa u ovoj ekranizaciji odlično je odigrao poznati Tom Skerritt, dok je Tarantinov ljubimac Michael Madsen , (Reservoir Dogs", Kill Bill", The Hatweful Eight"), od kojeg smo navikli da igra uloge negativaca, bio savršen odabir za zlikovca.

Ova napeta priča čeka vas na RTL-u u ponedjeljak, 27. studenoga u 03:30 sati!