Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SEZONA

'Love Island': Nakon što prizna svoje osjećaje Lucie, Joea šokira hladan tuš

Dok Tommy i Molly uživaju u nježnostima, Yewande sumnja u svoj odnos s Dannyjem, a Joe se emotivno otvori Lucie, no nakon toga dogodi se neočekivani prevrat.

Image
RTL.HR/ 30.7.2020. u 17:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Parovi su glasali koji je par  nekompatibilan, no publika je odlučila nekoga spasiti.

Nesigurna Yewande

Yewande se povjerila Anni jer smatra da ona i Danny ne napreduju dovoljno brzo kao ostali parovi, a ponekad  danima ne osjeća gotovo ništa. Imamo li novi ljubavni brodolom na vidiku?

Suparnice

U novom ljubavnom trokutu Maura-Tom-Elma, tenzije rastu između Maure i Elme. Maura je spočitnula Elmi da nije dobra prijateljica jer joj se ubacuje u odnos s Tomom.

Kod djevojaka su mišljenja oprečna. Dok Lucie stoji na strani Maure, Amber smatra kako kod Maure pravila vrijede samo kad se nje tiču. Ona je isto napravila Molly i niti u jednom trenutku nije je bilo briga za Mollyne osjećaje.

Joe izjavljuje ljubav Lucie

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Joe se još jednom ispričao Lucie zbog svoje reakcije na njezin odnos s Tommyjem. Iako nemaju iste stavove, Joe se sve više zaljubljuje u tvrdoglavu surfericu. Usporedio ju je s jednorogom jer je drukčija od svih, a nju je to nasmijalo.

Glasanje publike

Parovi su morali izabrati dva para koja su po njihovu mišljenju nekompatibilna. Oni koji dobiju najviše glasova mogu ispasti iz igre. Nakon dugog vijećanja donijeli su odluke, a s rezultatima glasanja večeras se vratila Caroline Flack.

Parovi su odlučili da su dva nekompatibilna para Lucie i Joe te Elma i Anton. No, Flack nije pročitala koji par mora napustiti vilu, već da je publika glasala i da od svakog para želi spasiti jednu osobu i dati im drugu šansu! Hoće li moći nastaviti boravak u vili bez bolje polovice? Tko je ispao, a koga je publika poštedjela, pogledajte u novoj epizodi na RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
Masked Singer!

UŽIVO! Vrtni patuljak oduševio nastupom: 'Ideje nemam tko bi to mogao biti'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Srđan Žika Todorović danas slavi 57. rođendan: Jeste li znali da je on sin legendarnog glumca Bore Todorovića?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba