Novosti

Lovro iz 'Zvijezda' slavi 19. rođendan: 'S obzirom na mjere opreza, svaki dan častim po pet prijatelja....

Naš najmlađi paraolimpijac i perspektivni glazbenik Lovro Dokić, koji se publici prvi put predstavio u RTL-ovoj emisiji 'Zvijezde - ljetni hit', danas slavi rođendan!

RTL.hr
12.11.2020 19:00

Samo godinu dana otkako je žiri showa ' Zvijezde - ljetni hit ' bacio na koljena, a Tončiju Huljiću izmamio suze na oči, Lovro Dokić objavio jesvojedrugoglazbeno ostvarenje. No to nije sve - Lovro,koji danas slavi 19. rođendan, uspješan je student na zagrebačkom Vernu, gdje studiraOdnose s javnošću i studij medija, a ima i velike planove za budućnost!

Lovri smo zaželjeli sretan rođendan, a on nam je otkrio što si jepoželio. "Uspjeha i zdravlja. Nista više od toga. Apsolutno sam zadovoljan svojim životom i postignućima s obzirom na svojih tek napunjenih 19 godina. Ali to ne znači da neću ganjati i dalje", govori s osmijehom na licu. Dodaje kako će rođendan ove godine proslaviti simbolično. "Kao što ste mogli vidjeti u posljednjem spotu, imam veliko društvo, a s obzirom na mjere opreza -svaki dan častim po pet prijatelja. Do Božića bih trebao biti gotov", kaže u šali.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako nam je svima 2020. godinu obilježila pandemija, Lovri je godinu ipak obilježilo nešto pozitivno. "Prije svega moja druga pjesma u koju je uloženo puno truda i ljubavi. Uz nju i nove suradnje, nova poznanstva i album Vinka Čemeraša", kaže ponosno te dodaje: "Taman kad sam se odlučio početi snastupima i svirkama, krene ovo Covid ludilo... Ali bez obzira na to, moj gitarist Filip Ferenčak i ja odrađujemo probe i čekamo svirke!"

Ambiciozni glazbenik, sportaš i student već ima planove za nadolazeću godinukako životnu, tako i kalendarsku. "Nastaviti sa svime kao i dosad. Studirati, pjevati, svirati, trenirati i, naravno, skijati. Iduće su nam sezone Igre u Pekingu tako da ganjam i to! A vi mi držite fige da sve to uspijem pohvatati", poručuje.

Pročitajte još
Lovro je jedan od favorita 'Zvijezda'

Kako je svojim glasom rasplakao Tončija Huljića i osvojio srca gledatelja, morali smo ga upitati je li netko osvojio njegovo srce. "Ne... Ni balada, ni ljetna pjesma nisu pomogle", govori kroz smijeh pa nastavlja u ozbiljnijem tonu: "Ali i to će doći, ne sumnjam.

Lovro, držimo fige!