Novosti

Zvijezda serije 'NCIS: New Orleans' nikad nije studirao glumu, a oduvijek je maštao da će postati ribar

Seriju 'NCIS: New Orleans' gledajte od ponedjeljka do petka u 16:30 na kanalu RTL Crime.

RTL.hr
29.11.2022 16:31

Lucas Black rođen je 29. studenoga 1982. u Decaturuu Alabami i obožava govoriti svojim izrazitim alabamaškim naglaskom.


Nesuđeni ribar

Lucas je još tijekom srednje škole počeo maštati kako će se 'kad odraste' baviti ribolovomi da ga sudbina nije prvo odvukla u glumu, zasigurno bi postao profesionalni ribar. Nobez obzira na tošto mu to nije postala profesija, Lucas svoje slobodno vrijeme obožava provoditi u ribolovu.


Talentirani sportaš

Iako su mnogi smatrali kako će se nakon srednje škole baviti američkim nogometom, u kojem je bio izrazito uspješan, nije mu se dalo više trčati za loptom. Uskoro se kod Lucasa rodila nova ljubav prema loptici i sav svoj sportski talent pretočio je u golf u kojem je postao toliko uspješan da je osvojio nekoliko američkih turnira.


Bez formalne glumačke naobrazbe

Bez obzira na to što Lucas nije učio glumu, već nakon njegova filmskog debija sa 11 godina u filmu Kevina Costnera 'The War' , bilo je vidljivo kako je prirodno talentiran te da mu se smiješi dobra filmska karijera.

Lucas je glavni lik u trećem dijelu najuspješnije akcijske franšize, 'Brzi i žestoki: Tokio Drift' , u kojem se od glavnih likova pojavljujejedino Vin Diesel , i to u cameo ulozi.


Vrlo religiozan obiteljski čovjek

Kad ga netko pita za bračno stanje, Lucas uvijek odgovori kako je izrazito sretno oženjen muškarac. Vjenčao se s dugogodišnjom curom Maggie O'Brien s kojom ima sina Augusta i kćer Sophie .

Lucasa Blacka gledajte u kriminalističkoj seriji 'NCIS: New Orleans'od ponedjeljka do petka u 16:30 na kanalu RTL Crime.