Novosti

Lucija Šarić za RTL.hr o detaljima s glamuroznog vjenčanja: 'Mate Bulić bio je točka na i, iznenađenje...

Poduzetnica i kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, Lucija Šarić prije nekoliko dana udala se za dugogodišnjeg partnera, a sada je u intervju za RTL.hr otkrila brojne detalje s glamuroznog vjenčanja

Tonia Malić
06.09.2022 12:45

Lucija Šarić, mlada poduzetnica, javnosti poznata kao bivša natjecateljica RTL-ove emisije ''Život na vagi'', ali i kao kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića , udala se prošle subote za dugogodišnjeg partnera Marka Lončareka . Baš poput pravog štrebera, simpatična Lucija mjesecima je pomno pazila na svaki detalj, a da je u svom naumu i uspjela najbolje dokazuje odlična atmosfera na luksuznom imanju Luna. Feštalo se u do ranih jutarnjih sati, a stotinjak uzvanika zabavljala je pomalo neobična glazbena kombinacija . Atmosferu je prvo podigla jedna od najtraženijih srpskih pjevačica Sandra Afrika , a kada je legendarni Mate Bulić uzeo mikrofon u ruke – u sali je nastao potpuni kaos. Mi smo kontaktirali poduzetnicu Luciju u nadi da će nam otkriti još detalja s vjenčanja o kojem je u posljednjih nekoliko dana pričala hrvatska javnost.

''Nisam očekivala da će toliko portala i novina pisati o našem vjenčanju. No, iskreno, nisam niti stigla razmišljati o tome'', rekla nam je Lucija koja se posljednjih nekoliko godina povukla iz javnog života i posvetila kozmetičkim salonima koji su u njezinom vlasništvu. Kako je riječ o velikom vjenčanju – zanimalo nas je i je li Lucija posljednjih nekoliko mjeseci bila jedna od onih žena koja svaki detalj pomno planira ili pak nezainteresirani kampanjac?

''Sve sam spremala na vrijeme i to je realno bila iznimka za mene jer sam inače kampanjac. Ipak, na kraju dana ponovno je stres bio prisutan, možda dan ili dva prije vjenčanja, jer je bilo dosta obaveza koje moraš obaviti u posljednjem trenutku'', rekla nam je Lucija.

Za jedan od najvažnijih dana u svom životu, Lucija je odlučila zablistati u predivnoj bijeloj vjenčanici s čipkastim detaljima, a u nastavku nam je otkrila kako se odlučila baš za taj model.

''S vjenčanicom i krojem sam bila jako zadovoljna, mislim da je bila pun pogodak. Zajedničkim snagama smo je osmislile Ivana, krojačica i ja. Haljina je Royal bride by Ivana Bilić i šivana je po mjeri. Drugu haljinu šivala sam u fashion studiu Gossip'', kaže nam Lucija. Mnoge je iznenadila neobična glazbena kombinacija, a nas je zanimalo kako su se mladenci odlučili da im uzvanike zabavljaju Sandra Afrika i Mate Bulić?

''Glazbenici su bili gosti iznenađenja za Marka i mene, a ujedno i poklon od moje braće. Mate je bio točka na i. Predivno tatino iznenađenje'', kaže sesvetska poduzetnica. Na pitanje – bi li nešto mijenjala, Lucija je kratko odgovorila: Ne, presretni smo i zadovoljni. Svaki trenutak je bio poseban i jako emotivan za nas''.

Za kraj nam nije ništa drugo ostalo nego da pitamo novopečene supružnike – gdje će i kako provesti prvo bračno putovanje, točnije romantični medeni mjesec? ''Još smo u procesu planiranja zbog nekih poslovnih obveza i mog postdiplomskog studija. Razmišljamo između nekoliko destinacija među kojima su Bali, Sejšeli i Maldivi'', rekla nam je Lucija koja će se nakon bajkovitog vjenčanja vratiti brojnim poslovnim obavezama. U planu ima, kako kaže, izgradnja još boljeg edukacijskog centra, proširenje prodajnog asortimana i još mnogo toga.