Novosti

Luka Budak čestitao rođendan ocu prekrasnom porukom: On i brat posvojeni su, a biološki roditelji ga ne...

Luka i njegov brat blizanac posvojeni su kada su imali šest mjeseci, a Luka nikad nije poželio upoznati biološke roditelje

RTL.hr
01.03.2021 13:30

Luka Budak , natjecatelj prve sezone showa ' Brak na prvu ', dirljivom objavom na društvenim mrežama čestitao je rođendan svom ocu.

"Puno sam od tebe naučio i još uvijek učim. Sretan ti rođendan, tata", napisao je Luka uz njihovu zajedničku fotografiju.

Luka, koji ima 30 godina, u showu je ispričao da su on i njegov brat blizanac posvojeni.

"Posvojenje se dogodilotočno 19. ožujka 1991. godine", rekao je Luka svojoj "supruzi" iz showa, Nadiji Amić, te otkrio kako je da je posvojen saznao kao dječak.

"Tijekom pohađanja osnovne škole doznao sam da sam posvojen. Sjećam se kad sam kao dijete s roditeljima gledao 'Stuarta malog'i tada sam vidio scenu u kojoj Stuart pita svoje roditelje tko su njegovi biološki roditelji. Njegove je roditelje to povrijedilo i zbog te scene nikada nisam u to ulazio jer nisam htio povrijediti svoje roditelje", ispričao je Luka koji svoje posvojitelje smatra roditeljima.


Ne zanima ga tko su mu biološki roditelji

"Kao i oduvijek, smatram da mi je dana druga prilika u životu. Neizmjerno sam im zahvalan zbog toga. Nikad im neću moći vratiti to što su mi dali", rekao je Luka koji s roditeljima ima vrlo blizak i nježan odnos.

"Ne izađem iz kuće a da im ne dam pusu. Bez njih ne bih bio ovakav kakav jesam i tu gdje jesam. Da mogu vratiti vrijeme, jedino bih promijenio neke odluke koje sam donosio, a njima je donijelo nebrojeno sijedih dlaka i nepar bora", ispričao je Luka, dodavši kako nema potrebu saznati tko su njegovi biološki roditelji.

"Ne znam tko suniti me to zanima", ispričao je tada Luka.


Dirljiva posveta

Luka je ljetos objavio i prekrasnu poruku svojoj majci, u kojoj je objasnio značenje tetovaže koju je dao napraviti na leđima. Riječ je, naime, o pjesmi koju je njegova majka napisala o njemu i bratu.

"Nasim deckima. Od prvog dana kada smo vas vidjeli, kao rođene svoje smo vas dozivjeli. Sve sto imamo vama cemo dati, jer cete vi sigurno dobri ljudi postati. Na svijetu nam nista vaznije nije, nego da u vama dobro srce bije. Od smrti i bolesti mi cemo se skriti, dok ne vidimo kakvi cete vi ocevi biti", piše na tetovaži.

"Ovo je pjesma moje majke koju je napisala davne 1996. godine, kada sam pronasao biljeznicu u kojoj je pisala pjesme. Slikao sam pjesmu i odlucio je ovjekovjeciti na svojim leđima kao najljepsi podsjetnik bezuvjetne ljubavi najvece zene u mom zivotu, moje majke Jadranke. Danas, skoro mjesec dana prije mog 30. rođendana shvatih da ljubav nisu samo rijeci vec djela, a moja mi je majka (i tata) to najbolje pokazala", napisao je Luka na Instagramu, uz fotografiju svojih tetoviranih leđa.