Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Sasvim iskreno

Luka iz 'Braka na prvu' ogolio dušu: 'Ako prolazite kroz nešto slično, niste sami...'

Iza Luke je, čini se, teško razdoblje

Image
Foto: Instagram/Luka Budak
RTL.HR/ 29.6.2021. u 15:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luka Budak, jedan od natjecatelja prve sezone emisije 'Brak na prvu', na Instagramu je objavio poduži tekst u kojem je podijelio s fanovima jedan važan trenutak iz svog života. 

"Ovo je moj poziv na buđenje. Podijelit ću s vama trenutak iz svog života, osjećaj koji nikada ne želim zaboraviti i koji želim ovjekovječiti ovdje na internetu. Kao boca s porukom neka pluta oceanima interneta i možda dođe do prave osobe. Nemam ništa spremno za nositi se s ovime, ne mogu se sjetiti jesam li se ikada ovako osjećao. No ovaj post nije o lošem i kako je meni teško. Prošli smo svi zajedno kroz najluđe vrijeme ikada, ostali i opstali", započeo je Luka svoje izlaganje te nastavio: 

"Za života, od ranog djetinjstva su mi govorili kao Djogani u pjesmi 'Kralj diskoteka' možeš biti sve. Direktor, ministar, predsjednik vlade, pjevač ili glumac ili voditelj grand parade, navijački fanatik ili vrhunski fudbaler itd... I uvijek sam tako i mislio da mogu sve. Sada po prvi puta mislim da ne mogu, ali nije zato kraj svijeta", priznao je Luka te otkrio kako se nosi s tim saznanjem. 

"Knjige dosta pomažu, i razgovor s bližnjima. Svi kažu i pišu isto, ovo je privremeno. I je, privremeno je. Proći će. Pišem vam ovo da znate da ako prolazite kroz nešto slično, niste sami. Ako ikako mogu pomoći, tu sam", napisao je Luka pa zaključio: "Dok ćete scrollati Instagramom i ako vidite ovu objavu ne gledajte na nju kao na totalku na autocesti života nego kao na nezgodu, u kojoj je samo probušena guma. Putovanju nije kraj, ono je samo prolongirano."

Luka je od završetka snimanja 'Braka na prvu' u vezi sa spisateljicom i jednom od ekspertica iz showa, Ingrid Divković. Tijekom sociološkog eksperimenta bio je u "braku" s Nadijom Amić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba