Play ponuda
Play ponuda
RADI ONO ŠTO VOLI I ŽELI

Luka Nižetić: 'Ne bih bio premijer ni za što na svijetu!'

Hrvatski pjevač i član žirija glazbeno-natjecateljskog showa 'Zvjezdice' priznao je što nikad u životu ne bi bio te otkrio od koga je naslijedio ukus za modu.

Image
Press/ 29.5.2018. u 8:00
Play ponuda

Luka Nižetić je za RTL-ov magazin 'Exkluziv' otkrio o čemu govori njegova nova pjesma te priznao da na političku scenu nikad ne bi zakoračio.

"Koliko god ona malo politički progovara, ona je zapravo vrlo jednostavna. Govori o ljubavi i sreći jer nije bitno tko je koje vjere, tko s kim spava, tko se kako odjenuo. To je pjesma o tome da zapravo trebamo svoju sreću pronaći u tome da radimo što želimo, komentirao je Luka svoju novu pjesmu, za koju je spot snimao na Visu.

"Ne bih htio biti premijer nikad u životu, ali znači nikad. Toliko mi je muka od tih svih stvari. Ne vidim se u tome", rekao je Luka i dodao kako je pomalo bijesan na mlade u državi jer ne pružaju nikakav otpor svemu što se događa. 

Luka je poznat i po zanimljivom modnom ukusu, a često ga se svrstava u sam vrh najbolje odjevenih Hrvata. 

"Sestra i ja smo naslijedili to od majke. Iskreno, ne trudim se previše. Vrlo spontano dolazi do tih mojih odjevnih kombinacija. Iznutra sam sretan i onda valjda ta moja sreća zrači i prema van", komentirao je Nižetić.

Simpatičnog Luku gledajte u novoj epizodi "Zvjezdica" ovaj petak u 20:10 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba