Novosti

Luka pitao pratiteljice vrlo intimno pitanje: 'Kada je u redu pred partnerom bez osjećaja srama pustiti...

Luka je tražio pomoć svojih pratiteljica u vezi s vrlo intimnom stvari

RTL.hr
02.11.2020 09:34

Luka Budak , Zagrepčanin koji je nakon showa ' Brak na prvu ' započeo vezu s eksperticom Ingrid Divković , na Instagramu je iznenadio pratitelje jednim vrlo intimmnim pitanjem.

"S obzirom na to da sam nedavno primijetio da je većina mojih pratitelja ljepši spol, ovoga puta, drage dame (ali i gospoda se može uključiti) imam pitanje za vas. Želim da mi pomognete riješiti jednu nedoumicu, naizgled banalnu, ali koja je za sve one koji su u vezi ili braku daleko od banalnog i ponekad dovodi do ozbiljnih rasprava.

Naime, kako smo svi u ovom kontroliranom vremenu itekako primorani ostati kod kuće sa svojim partnerom, i naravno za mnoge je to čujem iz priča svoje okoline veliki test. Ono što mene zanima jest trebaju li partneri dijeliti sve životne navike, primjerice, kada je u redu pred partnerom bez osjećaja srama pustiti vjetar (prdnuti).

Znam da je to za vas dame neugodna stvar i da vam je i glupo pričati o tome, ali eto mene zanima koliko i kada partneri mogu biti opušteni jedno s drugim, a da ne bude neugodnih iznenađenja", napisao je Luka u objavi.

Njegove pratiteljice skočile su mu u pomoć s odgovorima, ali bile su različitih stavova. Neke su mu tako poručile kako je ispuštanje vjetrova najnormalnija stvar te kako se partneri ne bi trebali sramiti to činiti jedan pred drugim, dok u druge rekle kako njihovi partneri to redovito čine pred njima, dok se one skrivaju.