Novosti

Luka Smoljo za RTL.hr o romantičnom vjenčanju: 'Prsten malo žulja, a za medeni mjesec planiramo uspon na...

Zaručili su se u srpnju prošle godine, a vjenčali proteklog vikenda. Luka Smoljo za RTL.hr otkrio je pojedinosti

RTL.hr
29.11.2022 08:00

Još promukao od zabave za vikend, bivši kandidat showa 'Život na vagi' javio nam se na mobitel i potvrdio sretne vijesti. Luka Smoljo i njegova supruga Iva Šimić uplovili su u bračnu luku, otprilike godinu i četiri mjeseca nakon zaruka. Crkveno vjenčanje odvilo se u Crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, a feštu su nastavili u poznatom zagrebačkom hotelu. Luka je za RTL.hr sažeo dojmove i otkrio pojedinosti oko veze s Ivom, kao i planove oko Kineziološkog fakulteta gdje trenutačno studira.

"Super nam je bilo, svi smo se zabavili, cijela obitelj je bila okupu nakon dugo vremena. Lijepo smo profeštali, baš je bilo pravo", rekao je Luka. Prvi ples otplesali su na hit Stjepana Lacha "Ne mogu odoljeti", a na plesnom podiju pokazali su svu raskoš svoje ljubavi. Također, napomenuo je kako stresa nije bilo, samo sreća i uzbuđenje.

Luka Smoljo

"Zaručio sam je 21. srpnja prošle godine i onda smo krenuli pripremati vjenčanje. Nismo te godine mogli organizirati sve jer su svi termini bili popunjeni. Također, nismo željeli ljetno vjenčanje jer oboje ne volimo vrućinu. I ovako sam dvije košulje morao promijeniti tijekom večeri. Bio sam sav znojan", rekao je Luka kroz smijeh. Otkrio je kako je Ivu upoznao na treningu, taman nakon showa 'Život na vagi', gdje je u trećoj sezoni izgubio 64 kilograma. Trenirali su u istoj grupi, gdje su se i zaljubili...

IMG-20221128-WA0034 (1).jpg

"Ništa nam se nije promijenilo jer zajedno živimo pet mjeseci. Samo je tu taj prsten koji me pomalo žulja", našalio se.


A medeni mjesec?

"Planiramo ga jednog dana, najvjerojatnije iduće godine. Planiramo se popesti na Kilimandžaro, a za to nam je potrebno dva tjedna. Inače, supruga je ta koja se bavi planinarenjem i svaki naš odmor je aktivan. Često idemo planinariti, a uz nju sam zavolio tu aktivnost", rekao je.

Luka Smoljo

Studij na Kineziološkom fakultetu

Trenutačno studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i kaže da, kako trenutačno sve stoji, planira upisati još dvije godine. Pohvalno je što već radi u struci, odnosno vodi treninge u jednoj zagrebačkoj teretani. Da se upusti u sport, dobio je ideju još tijekom snimanja showa, a vjetar u leđa, kaže, dala mu je njegova trenerica Sanja Žuljević .

Jedan je od onih koji je prigrlio zdrav način života, no priznaje da nije lagano. Ponekad se i vrate kilogrami, ali bitno je disciplinirati se i vratiti na staro. Ljudi, kaže, ponekad znaju biti okrutni pa osuđuju i ako se nabaci malo masnoće, što mu nikako nije drago.

"Ima faza u kojima se vrati pet kilograma, ali to je takav način života. Ljudi često ne razumiju kroz što smo mi prošli, a ako postane teško, bitno je vratiti se na stare staze", zaključio je.

Prijavite se u novu, sedmu sezonu 'Života na vagi' na www.rtl.hr/show/prijave .