Novosti

Luke Campbell dolazi iz irske boksačke obitelji, hoće li mu to pomoći da nokautira Lomachenka?

Ovog vikenda ne propustite sjajan meč Lomachenko vs. Campbell - dva olimpijska osvajača zlata u borbi za titulu najboljeg boksača svijeta

RTL.hr
30.08.2019 17:04

Luke Campbell veliki je navijač nogometnog kluba Hull City, čaki sudjelovao u jednompromotivnom spotu kluba, a korijene vuče iz irske boksačke obitelji (djed jebio irski boksački prvak).


U braku s manekenkom

Campbell je danas ponosni otac dvojice sinova, u braku je s modelom Lynsey Kraanen i voli se pojavljivati u javnosti i medijimasa svojom lijepom ženom. Pa je tako celebrity Campbell2013. nastupio u popularnom natjecateljskomITV-jevom showu Dancing on Ice", u čijoj je 8. sezoni klizaos profesionalnom klizačicom Jennom Smith zauzevši treće mjesto.


Osvojio zlato na Olimpijskim igrama

U to vrijeme Campbell je tek kročio u profesionalne vode boksa, odlučivši ostaviti amaterizam nakon zlata na Olimpijskim igrama 2012. Do sada, u 22 profesionalnasusreta, Campbell se poskliznuo" dvaput, zadnji put protiv sjajnog Jorgea Linaresa, koji je baš Campbellovom sljedećemsuparniku, Lomachenku prošle godine zadao dosta glavobolja.


Hoće li 'zaplesati' i ovog vikenda u ringu?

Vidjet ćemo hoće li Campbell uspješno plesati" i u ringu s Ukrajincem u subotu, 31. kolovoza od 23 sata, u borbikoja bi mogla njegovu sportsku karijeru u slučaju pobjede podići na najviši nivo.