Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU

Maca za RTL.HR: 'Jako sam ponosna na sebe, unatoč svemu, zadržala sam kilažu s kojom sam izašla iz 'Života na vagi''

Marijana Maca Džolić iz četvrte sezone 'Života na vagi' osvojila je srca gledatelja svojom simpatičnošću, iskrenošću i emotivnošću.

Image
RTL.HR/ 30.7.2020. u 9:00
Play ponuda

Njezini fanovi i sad je rado prate na društvenim mrežama, a kako je u posljednje vrijeme nešto manje aktivna, u intervjuu za RTL.HR otkrila nam je gdje je ovih dana, kako provodi vrijeme, ali i što kaže vaga!

"Trenutačno sam na moru, u Novom Vinodolskom, blizu mjesta gdje sam bila i prošle godine, ali u 'Životu na vagi'. Guštam sa svojom obitelji", otkrila je. Ovo vrijeme odlučili su maksimalno iskoristiti nakon što su, kao većina nas, proljeće proveli zatvoreni u svojim domovima na početku pandemije.

'Svakodnevno se čujem s ekipom'

"Karantena mi je otvorila vidokrug, shvatila sam da je najljepše biti doma, ali sa svojom obitelji, to je ono što nam najviše znači", kaže Maca, koja se i inače rado hvali sinom i kćeri, na koje je iznimno ponosna. A kao svoje doživljava i neke vrlo mlade kandidate, poput Sare Sitarić s kojima je bila u showu. "Nismo se uspjeli vidjeti ovih dana, ali svakodnevno se čujemo. Neki dan sam baš pričala s Julijom i Lidijom, čujem se sa Sarom, a s Rokom, to ne moram ni govoriti, čujemo se svakodnevno. Zaista smo ekipica koja se nije raspala", kaže Marijana.

Maca je na prvom vaganju imala 125,9 kg, a u finalu je vaga pokazala 82,1 kg. Ističe da je ponosna na sebe jer je uspjela zadržati kilažu s kojom je izašla iz 'Života na vagi', pazi na prehranu, a vježbati nije prestala ni dok su teretane bile zatvorene. "Kao što sam rekla i u zadnjoj emisiji, mislim da će mene, nas sve, to pratiti kroz cijeli život. Uvijek ćemo morati paziti na prehranu jer će nas naš apetit uvijek pratiti. Ali ja sam rekla, na staro se nikad više ne želim vratiti", iskrena je.

'Naučila sam se zdravo hraniti'

Dodaje kako je gotovo cijelu obitelj prebacila na zdrav jelovnik. "Nutricionisti u showu su nas naučili kako planirati obroke i to mi puno znači. Ja sam to još nadogradila s vremenom, supurga i kći sam prebacila na zdravi jelovnik, ali sin se jedini ne da, tvrdoglav je, to je ta njegova bosanska krv", govori kroz smijeh Maca.

Naposljetku ima i savjet za kandidate pete sezone. "Samo bih im rekla da ovo shvate kao životnu priliku i daju sve od sebe, ne zbog ljudi koji vjeruju u njih, nego da sebi naprave veliku životnu promjenu jer im se takva prilika nikad više neće pružiti."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Ana Brdarić Boljat danas slavi rođendan!

Play ponuda

Više s weba