Play ponuda
Play ponuda
NIšta bez šale

Maja iz 'Ljubav je na selu' gleda 'Život na vagi' i poručuje: 'Kad će neka emisija za debljanje?'

Maja je otkrila da prati 'Život na vagi' kako stigne, s obzirom na obaveze

Image
Foto: Facebook/Maja Lena Švaljug
RTL.HR/ 30.10.2020. u 15:40
Play ponuda

Maja Lena Švaljug tražila je srodnu dušu u emisiji 'Ljubav je na selu', a gledatelji su je upamtili po smislu za humor. Uvijek spremna na šalu, nasmijavala je kako sudionike, tako i gledatelje svojim izjavama, a sada je nasmijala i čitatelje RTL.HR-a. Visoka i vitka, simpatična Maja na Facebooku je komentirala show 'Život na vagi' i pitala hoće li RTL snimiti show za mršave natjecatelje. 

"Kad će neka emisija za debljanje?!" napisala je Maja, a zatim je za RTL.HR objasnila svoj komentar. 

Image
Foto: RTL.HR
Image
RTL.HR

"To sam mislila na sebe, treba mi koja kila", rekla je simpatična konobarica. Otkrila je i kako je kod nje "sve po starom". 

Sretna u ljubavi 

Image
Foto: Facebook/Maja Lena Švaljug
Image
Facebook/Maja Lena Švaljug

"Ja sam uvijek radno, i kad nisam opet jesam. Nema ništa novo, sve je po starom, red, rad, disciplina", našalila se, a osvrnula se i na svoj ljubavni život. Naime, već je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi, s dečkom čiji identitet ne želi otkriti javnosti. 

"Ljubav je odlično, ide, ide, to je bitno", rekla je Maja veselo za RTL.HR. 

Gleda 'Život na vagi'

Ispričala nam je i gleda li 'Život na vagi'. 

"'Život na vagi' mi je OK, pomogne osobi koja se tamo nalazi, promijeni stavove i razmišljanje same osobe", priča Maja, no priznaje kako nema vremena gledati svaku epizodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ne stignem sve pratiti pa nemam nekog omiljenog kandidata", rekla je te dodala kako bi voljela ponovno sudjelovati u nekom showu: "Za novu emisiju sam uvijek za, pa makar i za nas malo mršave!"

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Osebujna zvijezda serije 'Bijeg u dvorac' Angel Adoree danas slavi 44. rođendan: Od malih nogu je znala čime će se u životu baviti

Play ponuda

Više s weba