Novosti

Maja Paola iz Big Brothera nazvala majku nakon 32 godine: 'Nisam je pitala zašto smo se morali razdvojiti'

Maja Paola je nazvala majku prvi put nakon što je Centar za socijalnu skrb oduzeo nju i njezino desetero braće biološkim roditeljima

RTL TV
30.08.2019 09:29

Maja Paola Sestrić , jedna od finalistica četvrte sezone Big Brothera, od koje je prošlo čak 11 godina, bila je jedna od omiljenih ukućana BB kuće, a interes za njom nije jenjavao ni po završetku showa. No onda je odjednom nestala, a sada se razvodi.

Naime, Maja Paola se 2013. godine udala i rodila sina Gabrijela koji sada ima šest godina. No braku je došao kraj.

"Unatoč svemu, odlučila sam biti poduzetna žena i sagraditi nešto za budućnost svojega djeteta. Bitno mi je omogućiti mu sve što je u mojoj moći", kaže Maja Paola, pišu 24 sata . Bivša stanarka BB kuće osmislila je i razvila aplikaciju na kojoj će korisnici moći prodavati, kupovati ili razmjenjivati odjeću, a imat će i uslugu uljepšavanja.

Maja Paola Sestrić


Nakon 32 godine nazvala majku

No to nisu jedine novosti u njenom životu! Maja Paola je nedavno telefonskistupila u kontakt s biološkom majkom prvi put nakon 32 godine, Naime, kada joj je bila jedna godina, Centar za socijalnu skrb oduzeo je nju i njezino desetero braće njihovim biološkim roditeljima.

"Nisam je pitala zašto smo se morali razdvojiti. Svjesna sam svega što se dogodilo. Razgovor je tekao prirodno. Nekad knjigu treba pročitati, zatvoriti je i staviti na policu", rekla je Maja Paola, koja je odrasla u udomiteljskoj obitelji koja ju je, kaže, tretirala kao da je njihovo biološko dijete.

Maja Paola Sestrić i mama