Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ne propustite!

"Mali stanovi" - nova knjiga Mirjane Mikulec posvećena opremanju malih prostora

Nakon serije knjiga posvećenih pravilima dobrog dizajna interijera, zasebnim prostorijama u domu i idejama za izradu namještaja, ugledna dizajnerica interijera napisala je novu knjigu posvećenu malim prostorima.

Image
Foto: Darko Mihalić
Press/ 30.11.2015. u 12:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Savjeti, ideje i trikovi koji će baš svaki maleni prostor učiniti udobnim i bolje iskorištenim, neovisno o namjeni i kvadraturi samo su dio toga što čitatelje očekuje u desetoj knjizi posvećenoj interijerima.

Knjiga je nastala u suradnji s brojnim dizajnerskim i arhitektonskim studijima, pa tako Mali stanovi donose, ne samo dizajnerska rješenja s potpisom Mirjane Mikulec, već i impresivne primjere vrhunskih interijera skromne kvadrature diljem svijeta.

“Vjerujem da će knjiga uvjeriti čitatelje da minimalna kvadratura nije nužno ograničavajući faktor i da mali stanovi mogu itekako dobro izgledati. S vremenom se životni prostori sve više smanjuju i to nije trend rezerviran samo za Hrvatsku, već cijeli svijet. Dizajnerima su mali prostori pravi poligon za istraživanje vlastitih granica kreativnosti, a rezultat toga su zaista iznimni interijeri. Neke od najboljih sabrala sam na jednom mjestu”, ističe Mirjana Mikulec.

Čitatelje će zasigurno razveseliti i kuponi za popust do 30 posto na kupnju namještaja u Lesnini, spavaći asortiman u Perfecti Dreams i sve artikle u Elgradu!

Knjigu potražite 1. prosinca na kioscima Tiska po cijeni od 39,90!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba