Novosti

'Malo ako ja uletim preko noći, ispod kreveta ili u ormaru, znate kako to ide ono...pijan - trijezan, ne...

U novim epizodama 'Mijenjam ženu' svoje supružnike zamijenile su obitelji Beganović iz zagrebačke Sigečice i Čavalić Bunčić iz Pule

Press
05.12.2016 22:14

Deseteročlana obitelj sastoji se od osmero djece: Kristijana (5), Romea (7), Zorana (8), Jasmina (10), Darija (13), Danijela (16), Laure (15) i, a postoji i sramežljivi, najstariji, Romano (20) koji se ne želi snimati, te mame i tate Danijele (35) i Ahmeta (43). Beganovići žive u 46 kvadrata – njih desetoro! Ahmet radi u Zagrebačkom holdingu u Čistoći, a Danijela nije završila nijedan razred škole jer je prvo dijete rodila s 15 godina. Najveće postignuće u životu joj je, kako kaže, što je s Ahmetom već 20 godina.

A ženu koja je dovoljna hrabra da na deset dana postane zamjenska mama i supruga deseteročlanoj obitelji dolazi iz centra Pule, a zove se Adriana Čavalić Bunčić i nije joj bilo teško pobrojati članove svoje obitelji jer ih ima upola manje nego Beganovića, točnije petero; Adrijanin petogodišnji sin Emanuel, sestra Zorica Simetić koja se nedavno razvela od muža pa se privremeno uselila kod njezine obitelji, baka Jadranka, Adrijanin suprug Romeo i ona.

Adriana je završila srednju strukovnu kozmetičku školu, ali radi u jednoj zaštitarskoj firmi, a ima 26 godina. Njezin suprug Romeo ima 33 godine i često je na terenu zbog posla pa se malo viđaju.

Adrijanin sin nije Romeov sin. Naime, simpatična Adriana bila je u vezi pet godina i ostala trudna, a Romea je upoznala kada je Emanuel imao sedam mjeseci te ga je prihvatio kao svog sina tako da nikad nije upoznao svog pravog oca. 'Moj muž je želio imati posvojeno dijete, tako da mu je to bila velika želja i zato ga je i prihvatio kao svog', objasnila je Puležanka. 'Upoznali smo se preko fejsbuka, dosta smo različiti ali na kraju je sve po mome!', sa smijehom je otkrila Adriana. 'Romea ne zanimaju šetnje zajedničke, putovanja, i on najčešće voli biti kod kuće ili ići na kavu i zbog toga se znaju posvađati', otkrila je baka oko čega se svađaju Adriana i Romeo.

No, onda je došao red na video poruku. 'Želim ti puno živaca i da sve bude pod kontrolom! Čuvaj mi djecu da nekog ne izgubiš, imam ih samo osmero! Uvijek šibu u rukama moraš imati kada navečer idu leći!', glasila je poruka Danijele, a Adriana je odmah zaključila da nema šanse da će se brinuti o svima njima. 'Nije mi bio šok dok nisam pogledala video poruku! Osmero djece! Ja mogu s dvoje, a ostalo tata!', kazala je Adriana te dodala da će ona sama sebi odabrati dvoje djece o kojima će se brinuti.

Za to vrijeme Danijela je proučavala svoju novu kuću i čitala poruke koje je pronašla na vratima, a bila je zadovoljna porukom koju joj je ostavila na videu Adriana. 'Tu imam jedno dijete i nadam se da ću se odmoriti ovih 10 dana, i od buke i od svega', komentirala je nakon poruke Danijela.

Danijela je zamjenskog supruga Romea dočekala na krevetu, a kada su se upoznali, obje strane su bile zadovoljne. 'Djeluje vrlo pristojna i zanimljiva', komentirao je Romeo Danijelu. 'Otvorena je, jednostavna, radišna, zna s djecom', rekla je baka Jadranka te dodala da ju je prihvatio i Emanuel.

Nakon što su se raspakirale, Ahmet je Adrianu odmah uzeo u ruke pa su i zaplesali. 'Malo ako ja uletim preko noći, ispod kreveta ili u ormaru, znate kako to ide ono...pijan - trijezan, ne zna šta radi! A neće ona ni znati tko je, mislit će da je njezin muž!', sa smijehom je ispričao Ahmet.

A hoće li Danijeli odgovarati to što mora brinuti samo o jednom djetetu, te kako će Adriana zauzdati otkačenog Ahmeta, ne propustite pogledati već sutra, od 21.15 sati, na RTL-u.