Novosti

Mama i sin slavili u 'Kolu sreće' uz osvojenih 7000 kuna!

U prvoj Brzoj igri" parovi moraju pogoditi frazu Na rubu zakona", a najbrži su bili Slaven i Silvana, sin i majka.

RTL
06.05.2020 21:30

S njima se natječu Branko i Maja, tata i kći te prijateljice Iva i Biserka.

U drugoj Brzoj igri" tražili su se izmišljeni likovi Vrtirepka, Livoguza, Kikaš i Matan", a najbrže su bile Iva i Biserka.

A u prvoj slagalici trebalo je pogoditi jedan naslov serije, a riječ je o Uvodu u anatomiju", što su pogodile Iva i Biserka. Maja i Branko pobijedili su u drugoj slagalici u kojoj su riješili pojam Doktor Luka Kovač", što se odnosilo na lik koji je u Hitnoj službi" igrao Goran Višnjić.

Pa to je fantastično" je fraza koju su ponovno pogodile Iva i Biserka te imaju ukupno zarađenih 1400 kuna i u trenutnom su vodstvu.

Treća Brza igra" nosila je pojam Četvorica genijalaca i zgodna konobarica", što su odgonetnuli Slaven i Silvana. Četvrta igra slagalice u kojoj je kategorija bila prije i poslije" izazvala je dosta problema pa se dugo nije moglo doći do rješenja koje su ipak na kraju odgonetnuli Slaven i Silvana, a tražilo se televizijski program tvog kompjutera". U petoj slagalici slavile su Iva i Biserka koje su pogodile živi detektor laži", baš kao i u šestoj slagalici koja je nosila rješenje Kuda idu divlje svinje".

Ipak, najbolji su ukupno bili Slaven i Silvana s osvojenih 4000 kuna, koji su tako dobili priliku sudjelovati u bonus igri - tražilo se jedno mjesto, a rješenje je bilo usred ničega" te su tako osvojili dodatnih 3000 kuna.