Novosti

Marg Helgenberger zaigrat će u brodvejskoj predstavi

Zvijezda serije 'CSI: Las Vegas' još je jedna glumica u nizu koja, uz televizijsku, gradi i uspješnu kazališnu karijeru.

Press
28.11.2017 14:18

59-godišnja Marg dobila je ulogu u predstavi Therese Rebeck ' ' What We're Up Against'' . Hvaljena redateljica, nominirana i za prestižnu Pulitzerovu nagradu, scenarij je napisala još davne 1992. godine. Predstava je bila premijerno izvedena tek 20-ak godina kasnije u San Franciscu, a sada, u ponešto izmijenjenoj verziji, stiže na Broadway.

Marg Helgenberger

Radnja se odvija unutar male arhitektonske tvrtke, a prati uspone i padove mladog pripravnika Ezre koji se pokušava snaći u novom okruženju. Predstava obiluje crnimhumorom, a u njoj se prepliću i danas aktualni problemi poput ravnopravnosti spolova i radničkih prava.

Marg Helgenberger

Glumačka postava zbilja je impresivna. Osim Marg Helgenberger, tu su još i mladi Skylar Astin koji se proslavio u komediji 'Pitch Perfect'', Jim Parrack , zvijezda serije 'True Blood'' i filma 'Of Mice and Men'', te Damian Young kojeg smo imali prilike gledati u hvaljenoj seriji 'House of Cards''.

Marg Helgenberger gledajte i dalje u seriji ''CSI'' svaki dan u večernjem terminu na RTL Crimeu.