Novosti

Maria iz 'Gospodina Savršenog' osvaja njemačku scenu! S osebujnim Calvinom sudjelovala u realityju: 'Bilo...

U showu 'Gospodin Savršeni' borila se za srce Tonija Sćulca, a hrabra Maria sada se okušala i u njemačkom reality formatu. Za RTL.hr je sažela dojmove

RTL.hr
05.12.2022 09:45

Kandidatkinja treće sezone RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni', Maria Horvat , sudjelovala je u njemačkom RTL-ovom showu "Swipe Match Love" te uživala u romantičnoj vožnji kočijom na spoju s njemačkom reality zvijezdom Calvinom Kleinenom. Ekskluzivno za RTL.hr otkrila je prve dojmove sa snimanja i je li Calvin njezin potencijalni odabranik.

Kako to da si odlučila sudjelovati u showu ?

Iskreno nije mi to bilo u planu, no Calvin mi se javio i pitao me za spoj. Prvo sam mislila da se radi o nekoj zezanciji, no ostala sam ugodno iznenađena kada mi je objasnio koncept i predložio upoznavanje. Pričam njemački jezik pa smo se i vrlo lako sporazumjeli.

Kakav tip spoja ste imali i kako si se osjećala ?

Bilo je romantično, vozili smo se kočijom. Atmosfera je bila opuštena, a najsmješnija scena je bila kada je Calvin kupio crveno vino kako bi upotpunio romantiku kada smo gledali zalazak sunca. No, naime, nije ponio čaše.

Kakav je Calvin?

Vrlo simpatičan. Iako je u Njemačkoj poznat, nije umišljen. Vrlo je samouvjeren i prema meni se ponašao kao gospodin. Sve u svemu to je bilo vrlo ugodno iskustvo.

WhatsApp Image 2022-12-05 at 09.11.40.jpeg

Je li on tvoj potencijalni odabranik ?

On živi u Njemačkoj, ja sam trenutno u Hrvatskoj. Ima mnogo kvaliteta, no za tako nešto bi se ipak trebali više upoznati.

Jeste li ti i Calvin ostali u kontaktu nakon showa?

Čujemo se povremeno, sve je prijateljski. Nisam dolazila u Njemačku pa se nismo imali prilike vidjeti i popiti piće. I ja i on imamo dosta obaveza, ja u Hrvatskoj, a on u Njemačkoj. No to ne znači da se možda nećemo negdje sresti u budućnosti.

Reality show 'Gospodin Savršeni' gledajte na još boljoj i atraktivnijoj PLAY p latformi!