Novosti

Marica iz 'Života na vagi' pozirala u grudnjaku i pokazala trbušne mišiće: 'Prekrasno izgledaš'

Marica je otkrila da i dalje vježba te priznala kako joj je katkad jako teško

RTL.hr
14.09.2021 11:00
Pročitajte još
Marica iz 'Života na vagi' pripremila prekrasno iznenađenje za baku i djeda: 'Ostali su bez teksta'

Marica Korolija , natjecateljica pete sezone showa ' Život na vagi ', i dalje uporno trenira, a sada je na Instagramu pokazala plodove svoga truda. Marica se fotografirala pred ogledalom i pokazala da su jutra rezervirana za treninge.

"Pitate me često kako je. Nije lako. Svaki dan je neka borba, ali bitno je da ne odustajem i da koračam polako ali odlučno prema ostvarenju svog zacrtanog cilja.

I dalje vam neću soliti pamet jer i sama imam oko sebe tim stručnjaka koji je uz mene", napisala je Marica uz fotografije na kojima je u tajicama i grudnjaku te se ističu njeni trbušni mišići.

Marica je otkrila kako o njoj brinu psihologinja,nutricionistkinja Martina Linarić te trener.

"Hvala im što su i dalje uz mene", zaključila je Marica, a pratitelji su joj u komentarima pisali poruke podrške i dijelili komplimente.

"Marice, izgledaš odlično, zgodnija od mnogih, dakle, po meni samo održavati postignuto", "Marice...ti si čudo i možeš sve što poželiš!!! Važno je imati fokus i biti blag prema sebi. Svi imamo dane kada brljamo i to je sasvim OK!!!" "Iskrene čestitke, Marice. Samo tako nastavi. Prekrasno izgledaš", neki su od komentara.