Play ponuda
Play ponuda
u smokve

Marijana Batinić izazvala raspravu na društvenim mrežama

Popularna voditeljica objavom fotografije mnoge prisjetila neugodnih iskustava.

Image
Foto: RTL
Press/ 6.8.2018. u 8:00
Play ponuda

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić objavila je fotografiju iz Dioklecijanove palače, dijela popularno zvanog Kenjara. Taj jugoistočni kvadrant palače, gdje se još uvijek nalazi arheološki neistražena rupa, pretpostavlja se da je bio dnevni boravak rimskog cara Dioklecijana.

Marijana je napravila jednu od najdražih stvari koju svi vole učiniti šetajući se bilo gdje uz našu obalu, posegnula je ubrati slatku smokvu i to objavila, a uz fotografiju je napisala: "Krađa smokava nije krađa".

Ta rečenica potakla je njezine obožavatelje da se prisjete kako su zbog iste radnje nadrapali i potakla da svoja iskustva podijele u komentarima.

"Nije krađa, nego degustacija", složio se Marijanin pratitelj, no zatim su uslijedile  objave onih koji nisu imali ugodna iskustva:

"Ja sam zadnji put uzela jednu usput i bome me izgrdio vlasnik... kod nas u Zagorju je normalno poslužit se sa stabla", požalila se jedna komentatorica.

"Mene su isto tako učili, ali izgleda da se prominilo vrime pa mi neki dan zamalo nije prisilo", "Tako su mi govorili i za trišnje kad san bia mali, pa bi svejedno kamenje letilo prema meni", dijele ljudi svoja iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"A neš ti, nek jedu ljudi, bolje da ih netko pojede nego da popadaju na pod!!! A najslađe su tuđe hehhehe", zaključak je mnogih.

Marijanu Batinić gledajte uskoro u novoj sezoni emisije "Ljubav je na selu" na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zvijezde showa

Tina i Davor uživaju nakon 'Superpara', a razmišljaju i o prinovi u obitelji: 'Volio bih imati curicu'

Play ponuda

Više s weba