Novosti

Marijana Batinić nakon mjesec dana provedenih u Splitu opet se vraća u formu: 'Jela sam kao da nema sutra'

Marijana je odlučila snimati svoje treninge i objavljivati na Instagramu

RTL.hr
25.02.2021 10:32

Omiljena TV voditeljica Marijana Batinić nakon rođenja kćerkice Roze vrlo brzo se vratila u formu uz pomoć trenera Edina Mehmedovića . Marijana je snimila i serijal koji ste mogli pratiti na RTL-ovim platformama, ali kako sama priznaje, sad iza sebe ima mjesec dana pauze koju je provela u rodnom Splitu.

"Rekla mi je prijateljica da je užasno dosadno gledati ekipu dok trči na Instagramu. Ali meni to dođe kao svojevrsna motivacija, dok se snimam imam osjećaj da ne trčim sama što je i za lijenčine poput mene izraziti poticaj. Snimala sam se i za RTL Play pa sam se za 45 dana vratila u formu, nadam se da će ovako biti i ovaj put. Mjesec dana sam provela u Splitu gdje sam se potpuno razlijenila i jela sam kao da nema sutra tako da se nadam da povratak neće biti pretežak", komentirala je Marijana u seriji Instagram videa koje je objavila na svom Instagramu jutros.

"Uskoro se vraćam treningu s Edom pa da ne misli da je džabe krečio", napisala je naposljetku na svom Instagramu. A Marijanu i serijal koji je snimila s trenerom Edom, 'Mama u formi', možete naći na RTL Playu i RTL.hr-u .