Novosti

Marijana Batinić: 'Obožavam bosa gaziti po šljunku, pentrati se po stijenama, a buđenja uz šum valova i...

S Marijanom smo pretresli sve teme - od ljetovanja do snimanja novih projekata!

RTL.hr
06.08.2019 09:00

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić , koju ćemo ove jeseni gledati u čak dva showa – 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu' ne skriva da svaki slobodan trenutak provodi u rodnoj Dalmaciji uživajući u moru, suncu i druženju s najdražima.

S Marijanom smo razgovarali o najdražim aktivnostima na Jadranu, ali i pada li joj teško što nema puno slobodnog vremena ovog radnog ljeta. Osim toga, Marijana nam je otkrila i neke zgodne detalje o novim sezonama omiljenih emisija u kojima ćemo uživati ove jeseni.

Jezivo mi je kad nisam blizu mora ljeti. Teško je objasniti nekom s kontinenta što za mene znače ljeta u Dalmaciji. Ja nisam tako mlada otišla studirati u Zagreb, preselila sam se u metropolu kao tridesetogodišnjakinja i meni je more sve. Teško mi se priviknuti na ljeto na kontinentu, ali guram nekako. Skoknem na par dana, kombiniram", kaže rođena Splićanka te otkriva koje su joj najdraže ljetne aktivnosti.


'Ja sam pravi ljetni tip, 6 mjeseci ljeta bilo bi mi premalo'

Marijana Batinić

Izležavanje na luftiću, obilazak uvala brodom, brčkanje u moru s našom mezimicom, gradelavanje. Ja sam pravi ljetni tip, 6 mjeseci ljeta bilo bi mi premalo. Obožavam bosa gaziti po šljunku, pentrati se po stijenama, a buđenja uz šum valova i orkestar cvrčaka liječe mi dušu i pune baterije", kaže. Zamolili smo je da nam otkrije i što nosi u svojoj torbi kad ide na plažu s kćerkicom Enom. Ovisi gdje je plaža. Ako smo u Splitu, onda nosim sve od šešira, naočala, rukavica, suncobrana, ležaljke, krema sa zaštitnim faktorom, balzama za kosu, duplih kupaćih kostima, pa sve do sezonskog voća, sendviča i sl... Prtljažnik natrpamo stvarima toliko da čačkalica vise ne stane. Ako smo na otoku, onda je dovoljna knjiga i ručnik."

Jezivo mi je kad nisam blizu mora ljeti. Teško je objasniti nekom s kontinenta što za mene znače ljeta u Dalmaciji

Marijana nerijetko na svom Instagramu fanovima otkriva i gdje se odmara objavljujući predivne portrete, a otkrila nam je i tko stoji iza njih. Moj suprug, iako se on ne bi složio s tim da su svi divni, jer njemu su te fotografije predosadne. On voli dokumentaristički pristup, a ja sam ipak žena i volim streetstyle, iako ne znam i ne pamtim kad sam pozirala dulje od trideset sekundi pred objektivom. Sve dulje od toga meni postaje posao, a posla imam preko glave."


'Enanajviše voli šaptanja na setu jer dok mama govori svi su tiho'

Ona i suprug Matej Pašalić svaki slobodni trenutak koriste da zajedno s kćerkicom Enom provode lijepe trenutke. Suprug i ja više radimo zajedno nego što se družimo. hahaha. Usklađujemo obveze, uskačemo jedno drugom, trudimo se na svim poljima da stvari funkcioniraju besprijekorno i da ništa ne pati. Malo laganiji tempo ne bi nam bio na odmet, da ne zaspemo bas svaki put već na početku filma, ali nemamo se na sto žaliti. Sretna smo mala obitelj i samo bi voljeli da sreća sto duže potraje", objašnjava.

Obožavam bosa gaziti po šljunku, pentrati se po stijenama, a buđenja uz šum valova i orkestar cvrčaka liječe mi dušu i pune baterije

A malena Ena ponekad zna s mamom ići i na snimanja. Kamere je skužila odavno, shvatila je i zašto nje nema na televiziji, a ona je isto bila na snimanju, a najviše voli šaptanja na setu jer dok mama govori svi su tiho, to joj se čini strašno važno. Taj njezin šapat glasniji je od govora čitavog produkcijskog tima", kaže.

Maja, Marijana i Edin

Marijana trenutačno snima dva velika projekta, Život na vagi i 'Ljubav je na selu', a ovim putem nam je otkrila i par zanimljivih detalja. Kao što bi rekao Oliver – šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija. E baš to čeka gledatelje ove jeseni – puno ljubavi, puno smijeha i pokoja suza. Ljubav na selu prvi put ide van granica Hrvatske čime dokazujemo da je ljubav posvuda, ne samo na selu. Silno se veselim reakcijama gledatelja na ponešto drugačije kandidate. A što se tiče Života na vagi", uživam provoditi vrijeme s kandidatima, zaista će biti teških priča, ali i impresivnih rezultata. A i novi treneri će, sigurna sam, biti razlog zbog kojeg gledatelji neće propuštati nove epizode", kaže Marijana.


'Plan mi je štočešće doživjeti fjaku'

Nije tajna da je emotivno povezana s kandidatima u oba showa te im je nerijetko rame za plakanje, a nama je otkrila tko je njezino rame za plakanje kad se emocije skupe. Moj suprug, moj suborac i najbolji drug", kaže kratko i jasno te dodaje: Imam i na poslu par ljudi kojima se znam požaliti, prepoznat će se kad ovo budu čitali između redaka."

Kao što bi rekao Oliver – šaka suza, vrića smija, ča je život vengo fantažija

Naposljetku, otkriva nam ima li još kakvih planova, osim poslovnih, ovog ljeta. Plan mi je štočešće doživjeti fjaku, pročitati par knjiga koje već dugo čekaju i svaki slobodan dan provesti u jednoj maloj kuĆi od soli na obali."

A Marijanu gledajte i ove jeseni na RTL-u u 'Životu na vagi' i 'Ljubav je na selu'!