Novosti

Marijana Batinić otkrila spol djeteta: Njena kćerkica Ena to je oduvijek htjela, a sada će bebi i...

RTL-ova voditeljica otkrila je hoće li njena kćerkica dobiti seku ili bracu, a zanimljivo je što se malenoj ostvarila želja

RTL.hr
05.05.2020 14:19

Marijana Batinić razveselila je svoje pratitelje i gledatelje RTL-a preslatkom viješću - otkrila je spol djeteta koje očekuje! Marijana je tako otkrila da nosi djevojčicu te da je to upravo ono što je željela njezina prva kćerkica Ena. Upravo zato će malena imati čast dati sestrici ime.

"Stiže cura, jošne znamo ime, ali sobzirom da je Ena toliko priželjkivala sestricu, mislim da će ga upravo ona odabrati", rekla je Marijana za RTL.HR.

"Ena je presretna, to su joj bile najljepše vijesti u karantenskim danima, a ona je većodavno uvjerena da će imati seku, tako da nismo ni imali drugu opciju", kroz smijeh kaže Marijana te dodaje kako je Ena već počela pripreme za dolazak mlađe seke:"Već priprema igračke koje ćejoj pokloniti, crta joj jednoroga ibubamare za sreću i, iako nam dolazi sa suludim imenima, na kraju ćemo ipak odluku prepustiti njoj."

Marijana je vijest o spolu djeteta objavila uz simpatični video koji potvrđuje kako je Ena "znala" da će kad-tad dobiti seku.

"Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine.Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku...A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji "Nered po kući".Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica!U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja!
(P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče)" napisala je voditeljica u opisu videa.