Play ponuda
Play ponuda
INTERVJU

Marijana Batinić za RTL.HR: 'Drugo tromjesečje trudnoće je predivno, a tek ti prvi kontakti s bebom...'

Progovorila je o jutarnjim mučninama, kćerkici Eni, ali i odluci da proširi obitelj

Image
Foto: Instagram
RTL TV/ 21.3.2020. u 9:00
Play ponuda

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, koju trenutačno gledamo u ulozi voditeljice 'Ljubav je na selu', nakon objave na društvenim mrežama da je trudna po drugi put, otvoreno je progovorila o trudnoći, osjećajima, ali i tome kako se 5-godišnja kći Ena nosi sa spoznajom da više neće biti jedinica. 

"Prošlo mi je prvo tromjesečje, a i nekako u moru ovih vijesti o koroni, gdje sam i ja na neki način sudjelovala svakodnevno pozivajući pratitelje na odgovorno ponašanje i ozbiljnost, bilo mi je veliko zadovoljstvo podijeliti ovu lijepu vijest", objasnila je Marijana za RTL.HR što ju je potaknulo da sretnu vijest objavi na društvenim mrežama. 

Na pitanje muče li je još uvijek jutarnje mučnine, Marijana objašnjava: "Nikad nisu ni bile jutarnje, već postojane, naporne, cjelodnevne, iscrpljujuće, a traju još uvijek. Ali vrijedi svake muke, da ne uplašim buduće mame", kaže voditeljica te dodaje kako nisu planirali kolika će im biti razlika u godinama između djece. "Ne može se to baš planirati, rekla bih da nam se dogodilo u pravo vrijeme i da smo upravo sada najspremniji za drugo. Mi smo uvijek htjeli imati dvoje djece, ali nije možda uvijek bio pogodan trenutak i nije nam bila žurba."

S obzirom da joj je ovo druga trudnoća, pitali smo Marijanu koji su joj bili najteži trenuci prve trudnoće i nakon dolaska kući s novorođenčetom. "Drugo tromjesečje je predivno, a tek ti prvi kontakti s bebom... Tu količinu ljubavi koja se tako naglo rodila ne očekuješ. Pričaju ti o njoj, ali dok ne doživiš, ne znaš. I samo raste, još uvijek raste", kaže Marijana te naposljetku otkriva kako se Ena nosi s tim da više neće biti jedinica. "Pa malčice se boji za svoj tron, ali neće joj ga nitko uzeti, morat će ga samo naučiti dijeliti."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba