Novosti

'Marinac iznad zakona 3': Nakon povratka iz rata još žešća bitka ga je dočekala na kućnom pragu

Uživajte u akcijskom film s WWE zvijezdom The Mizom u glavnoj ulozi

RTL.hr
20.02.2021 14:45

Jake Carter ( The Miz ) vraća se kući u Bridgeton, ruralni gradić blizu Seattlea. U međuvremenu, ekstremisti, na čelu s Jonasom Popeom ( Neal McDonough ), pljačkaju banku. Na zaprepaštenje bankovnog menadžera, mahniti pljačkaši uzmu polovicu novca iz banke, a drugu polovicu zapale. Uskoro postane jasno da poludjela banda ima središte na smetlištu u predgrađu grada, a njihov vođa planira podmetnuti eksploziv u gradu kao čin osvete zbog jednog događaja iz prošlosti.

Kada se idućeg dana Jakova sestra Lilly ( Ashely Bell ) i njezin dečko Darren ( Jeffrey Ballard ) nađu blizu odlagališta, gdje je situirana radikalna grupa, svjedoče svađi između krijumčara i Jonasa Popea, koji, pak, u bijesu ubije krijumčara te zarobi svjedoke.

Nakon uspjeha prijašnjih nastavaka WWE studio nastavlja promociju branda i priču o marincu, kojeg u svakom dijelu tumači jedna od WWE zvijezda. Ovaj put, na mjestu Johna Cene iz prvog dijela, te Teda DiBiasea i z drugog, našao se The Miz , koji je zadržao ulogu i u četvrtom dijelu. No zanimljivo, The Miz je bio tek treći izbor. Nakon ozljede Boba Hollyja te neprimjerenog ponašanje Randyja Orthona , koji je bio otpušten iz odreda marinaca, The Miz je uskočio u roli u trećem i četvrtom dijelu, te je za svoj nastup u trećem dijelu bio i pohvaljen kao vrlo zabavna filmska zvijezda u akciji koja djeluje puno realističnije od one u prvom dijelu, u ovom filmu brzog tempa, brutalnih i vrlo zabavnih scena.