Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

Marino iz ‘Života na vagi’ : ‘Danas imam 95 kg i ne želim tu stati. Stvarno se isplatilo, svaka kap znoja i svaka suza prolivena’

Marino Marušić jedan je od kandidata četvrte sezone ‘Života na vagi’, koji je iznimnim trudom i napornim vježbanjem skinuo višak kilograma, a svoj put prema zdravijem životu nastavio je i nakon završetka showa u koji je ušao sa 167,1 kg, a iz njega izašao 57,9 kg lakši.

Image
Foto: Privatni album/RTL.hr
RTL.HR/ 28.1.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
BRAVO

Mirna Posavec poziva da se prijavite u novu sezonu 'Života na vagi': 'Danas se osjećam sretnije, zdravije i ljepše!'

Image
BRAVO

Mirna Posavec poziva da se prijavite u novu sezonu 'Života na vagi': 'Danas se osjećam sretnije, zdravije i ljepše!'

U intervjuu za RTL.hrMarino Marušić ispričao je kako danas izgleda njegov život, koliko ima kilograma, ali i bi li sve ponovio kad bi mogao vratiti vrijeme.

“Prošlo je više od dvije godine od mog sudjelovanja u ‘Životu na vagi’, moj život sada izgleda puno bolje i opet ima smisla. Pun sam energije i novih vještina i motiviran za daljnju borbu’’, kaže i dodaje : ‘’Nastavio sam i dalje dosta trenirati i pazim jako na prehranu, ponekad si dam malo oduška, ali ništa previše. Bitno je ne vraćati se starim lošim navikama.’’

Ponosno govori kako je uspio održati težinu ispod troznamenkastog broja te nastavio sa zdravim navikama. ‘’U show  sam ušao s vrtoglavih 167,1 kg, a danas moja vaga pokazuje puno manje. Danas imam 95 kg i ne želim tu stati iako se i sada osjećam poletno i kao sasvim nova osoba.’’

No to nije jedino što je Marino promijenio od izlaska iz ‘Života na vagi’; danas ima novi posao. “Promijenio sam posao, nisam više konobar iako ću u duši uvijek voljeti taj posao, ali vrijeme je za malo drugačiju borbu, uvijek treba težiti boljem u životu”, objašnjava.

Image
Foto:
Image

Tijekom ‘Života na vagi’ upoznao je kandidatkinju Saru Sitarić u koju se zaljubio, ali par je u međuvremenu prekinuo. “Upoznao sam Saru i zbližili smo se jako, ali eto, nažalost, ta veza je završila, nekako su nam se putevi razišli. Gotovo da se nikada ne čujemo. Ostao sam u dobrim odnosima sa svim kandidatima, ali ne viđamo se baš često jer smo dosta udaljeni jedni od drugih, svatko ima svoje brige i borbe u životu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tijekom showa puno ga je motivirao trener Edin Mehmedović, kojem je Marino zahvalan na svemu. “Ponekad se čujem s trenerom Edom, nabacimo neku šalicu i to je to, haha. Nadam se da ću imati ubrzo priliku da vidjeti ga.”

Na pitanje je li sad, s vremenskim odmakom, svjestan svoje fizičke promjene, Marino objašnjava: “Svjestan sam i jako sam zadovoljan koliko sam fizički aktivan!”

Upravo se čita

S obizrom na to da dobiva brojne komplimente na svoje rijetke objave fotografija na društvenim mrežama, upitali smo ga je li možda našao novu ljubav u životu. “Trenutno nema djevojke, ne razmišljam puno o tome. Ako se dogodi, super, ako ne, opet dobro’’, otkrio je.

A kako su u tijeku prijave za 6. sezonu ‘Života na vagi’, Marino ima i značajnu poruku za sve one koji se premišljaju oko prijava. ’Kada bih mogao vratiti vrijeme, definitivno bih se opet prijavio i ušao u show te bih bio i još bolji nego što sam bio. Stvarno se isplatilo, svaka kap znoja i svaka suza prolivena. Poručio bih svima koji se promišljaju bi li se prijavili, neka to naprave jer neće požaliti. Okrenite novi list u životu i prijavite se jer život je prekratak da biste odustajali i razbijali glavu što će tko misliti i hoće li vam se tko rugati, zanemarite ljubomorne duše i zle ljude. Zauzmite se za sebe. Ako sam ja mogao, možete i vi!”, poručio je naposljetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A u 6. sezonu prijaviti se možeteOVDJE!

RTL.HR/ 28.1.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba