Novosti

Mark Hamill posvetio dirljivu objavu neprežaljenoj kolegici Carrie Fisher

Mark i Carrie proslavili su se ulogama u popularnom serijalu 'Ratovi zvijezda'.

Press
27.11.2017 11:19

Mark Hamill nedavnom je objavom na Twitteru pokazao da se ni nakon godinu dana ne može pomiriti s preranom smrću svoje prijateljice Carrie Fisher .

Ispod zajedničke fotografije sa seta, snimljene 70-ih godina prošloga stoljeća, Hamill je napisao: ''Hvala ti na uspomenama'', a objava je ubrzo zaradila brojne lajkove i komentare razdraganih obožavatelja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Hamill i Fisher utjelovili su likove Lukea Skywalkera i Princeze Leie u originalnoj trilogiji ''Ratovi zvijezda'', a zatim su, gotovo 30-godina kasnije, reprizirali svoje kultne uloge u nastavku serijala iz 2015. godine, ''Ratovi zvijezda: Sila se budi'' .

Mark Hamill i Carrie Fisher

Najnoviji nastavak serijala, ''Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'' , u kina stiže15. prosinca, a ostat će zapamćen kao posljednji film na kojem je radila pokojna Carrie Fisher.

U dugoočekivanom ostvarenju redatelja JJ Abramsa , osim Marka Hamilla i Carrie Fisher, svoje su mjesto našli i Adam Driver , Daisy Ridley , John Boyega , Oscar Isaac , Andy Serkis , Lupita Nyong'o te Domhnall Gleeson .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Marka Hamilla i Carrie Fisher gledajte u filmu ''Ratovi zvijezda IV: Nova nada'' iz 1977. godine, u petak u 22:10 na RTL-u.