Novosti

Marko iz prošle sezone 'Života na vagi' pokazao koliko se promijenio od ulaska u show do danas: 'Sada sam...

Kandidat treće sezone priznao sam sebi da ne želi opet prolaziti ono što je prolazio prije ulaska u 'Život na vagi'

RTL.TV
20.11.2019 12:20

Marko Kregar , kandidat koji je stigao korak do finala treće sezone 'Života na vagi', i nakon izlaska iz kuće nastavio je marljivo vježbati i raditi na sebi te ukupno skinuo gotovo 60 kilograma. Prenosimo vam njegovu objavu u cijelosti:

Marko Kregar

"Četirifaze moga života. Prvafaza je ulazak u kuću i kilaža od 165,9 kg. Drugafaza je finale i kilaža od 111,3 kg. Trećafaza je nešto što sam zavolio i s lakoćom se penjem na Sljeme,na toj slici imam 114 kg. Četvrtafaza je nedavni posjet Osijeku i kilaža od 108,6 kg.

To su moje faze života, moja borba, moji usponi i padovi... Ali koliko god puta da sam pao, isto toliko puta sam i ustao. Život je čudna biljka, nekad si general, a nekad običan vojnik. Sve je stvar glave ili, kako ja volim reći za svoju glavu, lustera. Nije bitno kako te drugi vide, bitno je ono kakav ti želiš biti i kakvim se vidiš. Ja znam i vidim da imam još posla, al ne dam se, guram, grabim, razbijam, rušim granice, probijam svoje mogućnosti.

Da, pojedem i ono što ne bih smio, al' lagao bih kad bih rekao da mi nije gušt, a isto tako lagao bih kad bih rekao da mi je sad to nešto bez čega ne mogu. Nisam više onaj Marko koji ne može bez nezdravoga, dapače,biram uvijek zdraviju varijantu jer nekako se ne želim vratiti na staro, ne želim opet prolaziti ono što sam prolazio. Sada mogu sve što poželim, sada mogu pomaknuti brda i doline bez da me moja kilaža sprječava u bilo čemu. Sada sam napokon sretna osoba. Volim čuti pohvale na svoj izgled, pa Bože moj, 'ko ne voli? Ali isto tako volim čuti i kritiku, da vidim gdje griješim i da pokušam to ispraviti. Svi smo mi samo ljudi i ako ne pogriješimo. A pogreška nas nauči novoj lekciji. Svaki dan je bitka za sebe i zato je moj život turbulentan s puno uspona i padova, zato ću se nastaviti boriti prema svome ciljujer, ako imamo cilj, imamo i život kakav želimo."

Marko Kregar

A kakve faze prolaze kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', gledajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u.