Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
4 faze novog života

Marko iz prošle sezone 'Života na vagi' pokazao koliko se promijenio od ulaska u show do danas: 'Sada sam napokon sretna osoba'

Kandidat treće sezone priznao sam sebi da ne želi opet prolaziti ono što je prolazio prije ulaska u 'Život na vagi'

Image
Foto: Instagram/Marko Kregar
RTL.TV/ 20.11.2019. u 12:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marko Kregar, kandidat koji je stigao korak do finala treće sezone 'Života na vagi', i nakon izlaska iz kuće nastavio je marljivo vježbati i raditi na sebi te ukupno skinuo gotovo 60 kilograma. Prenosimo vam njegovu objavu u cijelosti:

Image
Foto: Instagram/Marko Kregar
Image
Instagram/Marko Kregar

"Četiri faze moga života. Prva faza je ulazak u kuću i kilaža od 165,9 kg. Druga faza je finale i kilaža od 111,3 kg. Treća faza je nešto što sam zavolio i s lakoćom se penjem na Sljeme, na toj slici imam 114 kg. Četvrta faza je nedavni posjet Osijeku i kilaža od 108,6 kg.

To su moje faze života, moja borba, moji usponi i padovi... Ali koliko god puta da sam pao, isto toliko puta sam i ustao. Život je čudna biljka, nekad si general, a nekad običan vojnik. Sve je stvar glave ili, kako ja volim reći za svoju glavu, lustera. Nije bitno kako te drugi vide, bitno je ono kakav ti želiš biti i kakvim se vidiš. Ja znam i vidim da imam još posla, al ne dam se, guram, grabim, razbijam, rušim granice, probijam svoje mogućnosti.

Da, pojedem i ono što ne bih smio, al' lagao bih kad bih rekao da mi nije gušt, a isto tako lagao bih kad bih rekao da mi je sad to nešto bez čega ne mogu. Nisam više onaj Marko koji ne može bez nezdravoga, dapače, biram uvijek zdraviju varijantu jer nekako se ne želim vratiti na staro, ne želim opet prolaziti ono što sam prolazio. Sada mogu sve što poželim, sada mogu pomaknuti brda i doline bez da me moja kilaža sprječava u bilo čemu. Sada sam napokon sretna osoba. Volim čuti pohvale na svoj izgled, pa Bože moj, 'ko ne voli? Ali isto tako volim čuti i kritiku, da vidim gdje griješim i da pokušam to ispraviti. Svi smo mi samo ljudi i ako ne pogriješimo. A pogreška nas nauči novoj lekciji. Svaki dan je bitka za sebe i zato je moj život turbulentan s puno uspona i padova, zato ću se nastaviti boriti prema svome cilju jer, ako imamo cilj, imamo i život kakav želimo."

Image
Foto: Instagram/Marko Kregar
Image
Instagram/Marko Kregar

A kakve faze prolaze kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', gledajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u.  

Image

Život na vagi

natjecateljska emisija
Hrvatska - 2019
Ponedjeljak - petak u 18.15 sati
Voditelj
Sanja Žuljević
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Sretne vijesti: Nemanja i Dragana iz 'Ljubav je na selu' dobili drugu kćer!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba