Novosti

Mate Janković otkrio što i tko će mu najviše nedostajati!

Popularnom kuharu, ujedno i članu žirija najgledanijeg kulinarskog showa u Hrvatskoj, nedostajat će dani provedeni u studiju.

Press
14.04.2018 08:30

Snimanje showa "Tri, dva, jedan - kuhaj" je zavšilo. Četiri mjeseca Tomislav Špiček, Mateja Domitrović Sabo, Ivan Pažanin i Mate Janković boravili su u studiju Jadran filma i bavili se degustacijom i ocjenjivanjem pripremljenih jela. Kad se sve zbroji i oduzme, rezultat je fantastičan.

Bila su to prekrasna četiri mjeseca, prepuna zabave, smijeha i veselja. To potvrđuju i objave članova žirija, osobito Jankovića i Pažanina, koji su vrlo aktivni na društvenim mrežama, dok se Mateja i Tomislav još nisu upustili u virtualni svijet. Bez obzira na brojne obaveze i ponekad dugotrajna snimanja i eventualne trzavice, popularni chef Mate objavio je zajedničku fotografiju s Ivanom Pažaninom.

"Trenutačno radimo na zadnjoj epizodi showa. Nakon četiri mjeseca intenzivnog rada u studiju došlo je vrijeme za finale. Jako će mi nedostajati ovaj momak. Osobito njegova brada", napisao je Janković na Instagramu profilu.

Kulinarski show "Tri, dva, jedan - kuhaj!" gledajte od ponedjeljka do četvrtka u kasnovečernjem terminu na RTL-u.