Play ponuda
Play ponuda
svi smo drugačiji

Matt Damon na Instagramu ima privatni profil i samo 76 pratitelja: 'Ne shvaćam smisao društvenih mreža'

Kako bi se povezali s obožavateljima neke zvijezde angažiraju agencije da im vode profile i stranice, neke same objavljuju jer ih to silno zabavlja, a Matt Damon je među onima koje takve stvari nimalo ne zanimaju

Image
Foto: IG/GQ
RTL.HR/ 12.5.2022. u 12:00
Play ponuda

Matta Damona na društvenim mrežama jednostavno ne možete pronaći, holivudska zvijezda otkrila je za magazin GQ kako ipak ima svoj profil na Instagramu, no on je privatan i vidi ga samo 76 njegovih najbližih prijatelja.

Dok mnoge zvijezde na razne načine koriste sve postojeće društvene mreže, ovaj 51-godišnji glumac nema nijednu svoju javnu stranicu niti profil.

"Imam 76 sljedbenika i obavio sam 40 postova od 2013.", otkrio je Damon i kazao kako je posljednja objavljena fotografija ona njegove 15-godišnje kćeri Isabelle, na kojoj ima podignut srednji prst.

"To radi svaki put kad je fotografiramo", nadodao je Damon.

Osim otkrivanja postojanja svog profila na Instagramu, no poprilično „siromašnog“, Damon je objasnio kako velika prisutnost na društvenim mrežama jednostavno nije za njega.

"Jednostavno ne shvaćam smisao društvenih mreža. I sve se bolje osjećam zbog te odluke kako vrijeme prolazi. Razumijem želju za povezanošću na Facebooku, ali moj je život toliko ispunjen i stvarno sam povezan sa svima s kojima moram biti povezan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Matta Damona ovog vikenda gledajte na RTL-u u čak dva izvrsna filma, u petak u 22:45 u akcijskom hitu 'Bourneov ultimatum' i u subotu u 22:30 u akcijskoj fantastici 'Kineski zid'.

Image

Kineski zid

igrani film, akcijski/ fantastični
Kina/ SAD - 2016
Petak, 25. studenoga u 23.10 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ FORA!

Kockić zna koliko je sati: Vrijeme je za cool modni dodatak - Kockićev sat!

Play ponuda

Više s weba