Novosti

Možete li ga zamisliti? 'Matthew McConaughey trebao je dobiti glavnu ulogu u Titanicu'

Titanic' je Leonarda DiCaprija vinuo u zvijezde, no njegova je velika prijateljica i kolegica iz filma nakon više od 20 godina otkrila dobro čuvanu tajnu.

RTL.hr
22.11.2020 14:00

Kate Winslet , koja u kultnoj drami 'Titanic' glumi Rose, a koju večeras gledamo na programu RTL-a,jednom prilikom je u intervjuu otkrilakako je Matthew McConaughey bio prvi izbor redatelja za ulogu Jacka.

'Nikad to nisam ispričala našim obožavateljima. S Matthewom sam bila na audiciji i zbilja ga obožavam. Ali da je on dobio ulogu, nikad ne bi bilo velikog prijateljstva koje dijelim s Leom, sve bi bilo drugačije'', iskreno je izjavila tada glumica.

Leonarda DiCaprio i Matthew McConaughy

No Matthew nije bio jedini potencijalni kandidat za ulogu u omiljenom filmu Jamesa Camerona . Godine 2016. na društvenim mrežama počeo je kružiti video na kojem Kate Winslet čita scenarij zajedno s Jeremyjem Sistom , a poznato je da su za ulogu Rose konkurirale su i Uma Thurman , Gwyneth Paltrow te Winona Ryder .

Film, koji je na kinoblagajnama zaradio vrtoglavih 2,19 milijardi dolara, ove godine slavi svoju 22. godišnjicu.

Titanic

Matthew McConaughey je, i bez uloge u 'Titanicu'', početkom prošlog desetljeća postao velika holivudska zvijezda, uglavnom zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su 'Vjenčanje iz vedra neba'' , 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'' i 'Nije zlato sve što sja'' , a posljednjih godina briljirao je u hitovima 'Dobri dileri iz Dalasa'' , 'Interstellar'' i 'Vuk s Wall Streeta'' .