Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 22:50

Mel Gibson je muškarac koji može čitati misli

Nick Marshall stručnjak u oglašavanju i šovinist, odrastao je uz majku, zabavljačicu u Las Vegasu, što je očigledno utjecalo na njegovo viđenje žena i svijeta.

Image
Press/ 26.12.2017. u 17:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas je Nick sposoban prodati što god želi, a u zavođenju žena je iznimno uspješan. I dok on vjeruje da ga čeka promaknuće, njegov nadređeni, Dan (Alan Alda), obavijesti ga da su uzeli drugu osobu, Darcy McGuire (Helen Hunt), kako bi se firma više približila ženskim klijentima. Tu večer Nick se oklizne i padne u kadu držeći sušilo za kosu u ruci. Naravno, uslijedio je električni šok, a iduće jutro Nick se budi i shvaća da može čuti što žene misle.

Dok je još imao reputaciju jednog od najpoželjniji muškaraca svijeta, na čije su ime ženama klecala koljena, Mel Gibson je snimo ovaj uspješan kinohit u režiji Nancy Meyers, koja dobro zna “što žene vole” snimivši mnoštvo romantičnih komedija poput “It’s complicated” s Meryl Streep i Alecom Baldwinom, “The Holiday” s Cameron Diaz i Judeom Lawom ili ”Something’s Gotta Give” s Jackom Nicholsonom i Dianom Keaton. Gibson je za svoj odličan portret Nicka Marshalla bio nominiran za najbolju ulogu, dok je Helen Hunt dobila nagradu za najbolju glumicu, a Marisa Tomei za sporednu ulogu na Blockbuster Entertainment Awards, u ovom filmu koji doista ima šarma.

Odličnu komediju o muško-ženskim odnosima ne propustite večeras u 22:50 na RTL-u.

Image
Foto: TVOvermind
Image
TVOvermind
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba