Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJSJAJNIJA ZVJEZDICA

Mia Negovetić je pobjednica prve sezone 'Zvjezdica'!

Mia je žiri osvojila večerašnjim izvedbama, a u superfinalu je ponovno pjevala pjesmu „Listen“

Press/ 31.10.2015. u 23:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ti si glazba“, komentirao je kratko Mijin nastup Luka Nižetić. „Mija, ti si jedna pristojna nenametljiva djevojčica, sitna a s tako razornim talentom. Molim Boga da ovu tvoju verziju „Listen“ na YouTubeu pogledaju tisuće i tisuće ljudi i da zapamte tvoje ime i ime showa u kojem si se prvi put pojavila. Ja jednostavno moram vjerovati da si ti, takva kakva jesi, budućnosti naše glazbe“, kazala je Vanna.

Image
Foto:
Image

„Ne samo Mia, nego sva ova djeca koja su nastupila u showu. Ako na njima ostaje hrvatska glazba, onda hrvatska glazba ima šanse“, dodala je Alka Vuica. „Ubila si! Predivno, sve si nas rasplakala“, dodala je Alka.

Pobjednicu je uz laskavu titulu dobila i brojne nagrade – sudjelovanje na Vanninom koncertu, usavršavanje glazbenih vještina u školi pjevanja 'Husar&Tomčić', poklon paket igračaka, VIP projekcija filma „Star Wars“ i putovanje u Disneyland.

Natjecatelji su večeras pjevali u četiri grupe. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić, te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin BulićIva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec. Dvoje najboljih iz svake grupe, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković, ušlo je u Top 6. Nakon a capella izvedbi, troje od njih, Leilani Cammisa, Mia Negovetić i Đana Smajo, pjevale su u superfinalu.

Pobjednicu prve sezone „Zvjezdice“ imamo, a već su počele i prijave zadrugu sezonu omiljenog dječjeg glazbenog showa. Krije li se u vama najsjajnija mala pjevačka zvijezda? Prijavite se i vidimo se uskoro na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba