Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

Mihael želi upoznati partnericu svog života: 'Volio bih pronaći nekoga s kim ću imati djecu'

Mihael živi s obitelji na imanju u Sladojevcima

Image
RTL.HR/ 16.6.2019. u 9:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Mihael Derdić(37) traži ljubav svog života!

Fotogalerija
Image

Mihael Derdić(37) traži ljubav svog života!

Fotogalerija

Mihael Derdić 37-godišnjak je iz Sladojevaca, pored Slatine koji se u 'Ljubav je na selu' prijavio kako bi upoznao svoju životnu partnericu. Osim velikog imanja na kojem uzgaja kokoši, Mihael se bavi i vinogradarstvom te izradom drvenog namještaja. 

"Iako sam frizer po struci, bavim se najviše stolarijom. Sve je počelo tako da je moj brat otvorio obrt, a onda sam krenuo raditi s njim. Ne možeš raditi dva posla pa sam odabrao ovaj, a frizerstvo mi je sad više hobi", objašnjava.

Image
Foto:
Image

Njegov dan počinje tako da rano ujutro nahrani kokice, potom odradi poslove koje ima u vinogradu, a zatim ide u radnju. "A u slobodno vrijeme družim se s prijateljima, obično idemo na nogomet ili, sad ljeti, na kupanje", kaže Mihael, koji je uz to i član lokalnog DVD-a.

Želi djecu

Iza sebe ima dvije duže veze, jednu od pet godina, a drugu od sedam godina, ali s tim djevojkama nije stigao do braka. "Veze su prešle u rutinu i nestalo je ljubavi pa smo se razišli", kratko komentira te dodaje kako brak nije nešto što se nužno mora dogoditi u njegovom životu. "Ljudi su danas u vezama čitav život, a nikad ne sklope brak", kaže Mihael te dodaje. "Jako puno razmišljam i o djeci, zaista bih ih volio uskoro imati", kaže. 

Cijeni svoje roditelje, ali njegova buduća partnerica ne mora se uvijek s njima slagati

Mihael živi s roditeljima, koji se nisu protivili njegovoj prijavi u 'Ljubav je na selu'. "Kad sam im rekao da sam se prijavio, mislili su da se šalim, ali kad su shvatili da je za ozbiljno, pristali su i oni sudjelovati", kaže. Na pitanje je li mu jako važno da se njegova buduća partnerica slaže s njegovim roditeljima, odgovara: "Ne nužno, to mi nije bitan uvjet", tvrdi te dodaje da mu nije bitno ni da djevojke znaju seoske ili kućanske poslove. "Sve se to da naučiti, meni je bitno da je djevojka normalna i da nije neka sponzoruša", kaže na kraju. 

Pošalji pismo jer naši farmeri čekaju ljubav svog života! Pismo: 'Ljubav je na selu' P.P. 25,10 040 Zagreb; e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr​

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'LJUBAV JE NA SELU'

Vita Maslačak: 'Udajem se ove godine, a Nevenka će mi biti kuma!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba