Play ponuda
Play ponuda
Prisjetio se prošlosti

Mijo Matić otvorio dušu: 'Izgubio sam prijatelje, izgubio sam curu, gubio sam novce...'

Drugi Gospodin Savršeni prisjetio se mladosti

Image
Foto: Instagram/Mijo Matić
RTL.HR/ 28.9.2021. u 11:15
Play ponuda

Mijo Matić proslavio se kada se pojavio u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' kao muškarac za čije se srce borilo 19 djevojaka. Mlad, lijep i uglađen, Mijo je pokazao da je pravi gospodin, no pokazao je i da je pravi sportski tip. 

Mladi trener sada se prisjetio svoje prve ljubavi - nogometa, i na Instagramu pokazao kako nije zaboravio tehnicirati loptom, iako to nije radio godinama. A u dirljivoj objavi otvorio je dušu. 

"Nevjerojatno je pogledati unazad i sad. Nisam mogao odoliti prisjetiti se ovog osjećaja nakon dosta godina (8 - 10 godina nisam ovo radio). Moja prva ljubav... Izgubio bih  pojam o vremenu i prostoru..." započeo je Mijo, koji je zatim otkrio i kako nije vrijeme jedino što je gubio.

"Izgubio sam sredinu u kojoj sam odrastao, izgubio sam prijatelje, izgubio sam curu, gubio sam novce, gubio sam zdravlje… Putem sam gubio i pronalazio se na svaki način... Drago mi je što sam u ranijoj dobi prošao velika razočarenja.
( u sebe i u 'svijet'). Iz toga sam došao do toga da je čovjek najokrutnija osoba prema sebi samom i naučio sam samo ovo sad: da je čovjeku nužno ono najgore za ono najbolje..." napisao je Mijo te zaključio: "Odavno ne težim za 'srećom', prije bih rekao svojim djelom."

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nedjelja u 20:15 SATI

TV premijera akcijskog trilera s Jodie Foster: 'Hotel Artemis' večeras na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba