Novosti

Mijo Matić pred kamerama pokazao svoje vještine: Evo kako profesionalni vatrogasac podnosi skok u ledeno...

Vatrogasac Mijo Matić kao Gospodin Savršeni iz druge sezone istoimenog RTL-ova showa zna da se do savršenstva dolazi samo uz puno vježbe.

RTL.hr
15.11.2020 18:30

Miju Matića , drugog 'Gospodina Savršenog' , kojeg smo pratili prošle jeseni na RTL-u , kamere ' Exkluziva' uhvatile su u akciji. Evo, imam jednu obuku, tj. vježbu", otkrio je.
Vatrogasac Mijo Matić kao Gospodin Savršeni iz druge sezone istoimenog RTL-ova showa zna da se do savršenstva dolazi s puno vježbe. I zato je navratio do Rijeke, gdje je položio za profesionalnog vatrogasca i prisjetio se kako izgleda penjanje na toranj visok 20-ak metara.

Pa nisam se penjao jedno deset godinai mogu reći da mi je malo i falilo ovo", komentirao je s osmijehom. Njegov pothvat promatrao je bivši šef Dino Škamo s kojim je do danas ostao prijatelj.

Ovo ćemo zanemariti s obzirom na trenutno stanje. Nisi bio loš, s obzirom na to da će ovo gledati dobar dio kolega -i sam znaš da je bilo grešaka", rekao mu je Dino. Nou ovom posjetu Rijeci, Mijo je vatrogasnu obuku dignuo na jedan mnogo viši nivo!

Naime, Mijo će se prvi put u životu prepustiti čarima morske vode u studenome, čija je temperatura sukladna imenu tog mjeseca! Njegov mentor Škamo zna koliko je za vatrogasca važno imati iskustvo kupanja u ledenoj vodi.

I sam sam to iskusio u posljednje dvije godine; u prvom slučaju bilo je pet stupnjeva, a u drugom 10 stupnjeva Celzijevih i mislim da mu apsolutno neće škoditi današnje iskustvo da upozna svoje tijelo, da vidi kako će mu tijelo reagirati u hladnoj vodi", komentirao je Škamo.

Pa malo je hladno, ali mislim da neće biti problem!"komentirao je Mijo prije skoka u more koje je imalo oko 16 Celzijevih stupnjeva.

Mislio sam da će biti puno gore, ali, evo, iznenadio sam se čak sam to dobro podnio. Je li zima? Sada ne, dobro mi je još uvijek, sad kad će to krenuti, sigurno za par minuta", komentirao je Mijo.

A kako je to sve izgledalo, pogledajte video!