Novosti

Mijo Matić za RTL.hr: 'Ariana se doselila u Zagreb, živimo skupa i veza nam je idila'

Mijo Matić i Ariana Piknjač napravili su veliki iskorak u vezi. Žive zajedno, a Ariana se u Zagrebu i zaposlila

RTL.hr
27.11.2022 09:00

Simpatični Mijo Matić, javnosti najpoznatiji kao drugi 'Gospodin Savršeni', za čiju se naklonost u drugoj sezoni spomenutog RTL-ova showa borilo 19 djevojaka, ženu svojih snova pronašao je prije više od godinu dana. Influencerica i glazbenica Ariana Piknjač osvojila je njegovo srce, a zbog nje je potegnuo i iz Sarajeva. Novost je da se ova poznata flautistica doselila u Zagreb, zajedno žive, ona se zaposlila u zagrebačkoj Glazbenoj školi, a o braku i djeci, kaže simpatično, ali sramežljivo, također otvoreno pričaju.

"Više smo od godinu dana zajedno. Vrijeme leti, ne mogu vjerovati. Baš mi je to iznenađujuće. Na ljubavnom planu mi je sve 'wow'. Nisam znao da će se to tako odviti. Došao sam u Sarajevo, tamo smo se upoznali i zaključili da nema smisla čekati. Veza na daljinu, oboje smo smatrali da nema smisla. Ona je došla, dobila je ovdje posao u Glazbenoj školi i ostala je u Zagrebu", rekao je Mijo. Da je zaljubljen kao nikada prije, nimalo ne skriva, a zbog toga su se odlučili na veliki korak.

"Krenuli smo zajedno živjeti, to mi je sada prvi put da živim s djevojkom jer sam dosad imao cimere, živio sam po studentskim domovima, u raznim gradovima... Posljednjih šest godina sam živio sam, a onda ti tako netko uđe u život i shvatiš da je odlično. Tome sam cijelo vrijeme i težio, a i tako sam odgojen. To je ono kada kažeš da u jednom trenutku shvatiš kako ti se u životu sve posloži. Nije tu bilo muke, patnje, razmirica, baš me potrefilo", rekao je Mijo.

Pitali smo ga razmišljaju li o još kojim koracima u vezi...

"O svemu pričamo otvoreno, s moje strane je to to. Kada ćemo to osjetiti unutar sebe, dogodit će se, ali taj koncept ugovora u smislu braka nije taj koji će nas vezati. Vežu nas one naše svakodnevne sitnice", zaključio je.