Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas u 14:30 i 23 sata

Milena Dravić, Ljubiša Samardžić i Boris Dvornik u odličnoj komediji 'Moj tata na određeno vreme' danas na kanalu RTL Adria

Ne propustite nastavak legendarne komedije

Image
RTL.hr/ 31.7.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samohrana majka Svetlana (Milena Dravić), njezin dvanaestogodišnji sin Ivan (Nikola Kojo) i Siniša (Ljubiša Samardžić) upadaju u nove probleme. Kad Siniša napokon smogne hrabrosti zaprositi Svetlanu, na njezinim vratima će se pojaviti njezin bivši suprug Bora (Boris Dvornik) i sve zakomplicirati.

U režiji Milana Jelića, 'Moj tata određeno na vrijeme' klasik je jugoslavenske kinematografije, nastavak filma "'Rad na određeno vrijeme' iz 1980. godine, a četiri godine nakon drugog dijela pojavio se i posljednji, treći film 'Razvod na neko vrijeme', kojim je trilogija zatvorena. U glavnim ulogama nastupili su mnogi najveći i najpopularniji među glumcima bivše Jugoslavije; Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Bata Živojinović, Nikola Kojo, Boris Dvornik, od kojih je većina bila u najproduktivnijim godinama karijere, dok su neki tek započeli karijeru, poput Nikole Koje, kojem je to bio drugi nastup na filmu.

Komediju 'Moj tata na određeno vrijeme' gledajte danas u 14:30 i 23 sata na kanalu RTL Adria.

Image

Moj tata na određeno vreme

igrani film, komedija
Jugoslavija - 1982
Subota, 31. srpnja u 14.30 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba