Play ponuda
Play ponuda
on želi djecu

Miley Cyrus i Liam Hemsworth više nisu zajedno

Čini se kako je prekid holivudskog para ovoga puta ozbiljan.

Image
Press/ 9.7.2018. u 11:22
Play ponuda

Dok su krajem lipnja neki portali pisali da su se Miley Cyrus i Liam Hemsworth napokon vjenčali, Radar Online objavio je kako je istina potpuno drugačija. Online magazin tvrdi kako je izvor blizak paru otkrio da je veza Miley i Liama već mjesecima „na ledu“ i da su konačno prekinuli, te da je Miley prestala nositi zaručnički prsten.

„Veza im je na tankoj niti već mjesecima, dobro im je ovako i definitivno neće biti vjenčanja. Miley većinu vremena provodi s roditeljima u njihovoj kući. Treba vremena za sebe“, izjavio je izvor.

Izvor je također kazao kako je jedan od razloga zašto su Miley Cyrus i Liam Hemsworth prekinuli njezina potreba za neovisnošću. „Cyrus je puno toga postigla, ali ima još toga što želi postići i u životu i u karijeri i ne želi se nikome opravdavati zbog toga, pa ni Hemsworthu“.

Miley i Hemsworth posljednji su puta viđeni zajedno u javnosti za Očev dan. Par je bio u Malibuu s Mileynim roditeljima, a oni koji su ih sreli tvrde da se vidjelo kako je odnos mladog para toga dana bio izrazito napet. „Izgledali su kao da žele biti bilo gdje samo ne jedno uz drugo,“ izjavio je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Obožavatelji znaju kako Miley i Liamu nije ovo prvi put da su prekinuli pa se nadaju kako će se uskoro pomiriti. No, čini se kako je njihova veza na ozbiljnoj prekretnici s koje više neće biti povratka jer je više izvora izjavilo za medijske portale kako Liam želi biti otac, kao i njegov brat Chris, no to se nimalo ne uklapa u Mileyn plan.

Liama Hemswortha gledajte u TV premijeri znanstveno-fantastičnog akcijskog filma "Igre gladi: Šojka rugalica, 1. dio" u nedjelju u 21:40 na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽELIMO ODMAH

Ovo je recept za tortu 'DJ Baki', idealan za sve one koji žude za slatkim proljetnim osvježenjem

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DANAS u 15 sati

'Beskrajna ljubav': Izvrsna romantična drama o dvoje tinejdžera koji se ludo zaljube dok ih cijeli svijet pokušava razdvojiti

Play ponuda

Više s weba