Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAVO

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, organizira petodnevni Ljetni kamp za djecu

Ljetni kamp za djecu će se tijekom ljetnih praznika održati u više termina. Maleni polaznici će u MiniPolisu biti na cjelodnevnom boravku s uključenim obrocima, a uz stručno vodstvo animatora proći će kroz 8 edukativnih radionica i trodnevnu školu tenisa.

Image
RTL.HR/ 30.6.2021. u 12:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čvrsto vjerujući da vrijeme ispunjeno kvalitetnim i poticajnim sadržajima može postati snažna poluga psihofizičkog razvoja djece, MiniPolis je u suradnji s odgajateljima i psiholozima osmislio petodnevni Ljetni kamp koji će se tijekom ljetnih praznika održavati u prvom dječjem gradu u Hrvatskoj. Ljetni kamp podrazumijeva pet cjelodnevnih boravaka s uključenim obrocima, stručno vodstvo animatora, trodnevnu školu tenisa u Teniskom klubu Zagreb i 8 edukativnih radionica, među kojima je i atraktivna radionica robotike. Radionice će se, kroz ekspertno osmišljene scenarije i zabavne simulacije stvarnih situacija, odvijati u tematskim kućicama MiniPolisa, unutar kojih će se djeca upoznati s više od 50 različitih zanimanja.

“Dječji Ljetni kamp planiramo još od proljeća, a iza nas je čitava serija radnih i koordinacijskih sastanaka različitih disciplina jer je osmišljavanje programa koji nije samo zabava, već i poticaj psihofizičkom razvoju djece bio velik izazov”, izjavila je Ines Gašo, vlasnica i direktorica MiniPolisa. “U razvoju Ljetnog kampa sudjelovali su vodeći pedagozi i odgajatelji, a konzultirali smo i nutricionistkinju koja je za nas pripremila uravnotežen petodnevni jelovnik s tri obroka dnevno temeljen na zdravim namirnicama. Vjerujem da smo postigli idealno balansiranu formulu razvoja, edukacije i zabave za djecu koja u MiniPolisu mogu postati što god požele”, dodala je Gašo.

Ljetni kamp u MiniPolisu odvija se po edukativnom konceptu učenja kroz igru kojeg su, pozitivnim stručnim mišljenjem, verificirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Agencija za odgoj i obrazovanje. Kamp je namijenjen za djecu od navršene 4. godine, a prijave je moguće izvršiti na web stranicama ili na recepciji MiniPolisa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDE SERIJE 'MIRIŠE NA LJUBAV'

Kemija na setu kakva se rijetko viđa! Šuška se kako su Hande i Kerem ponovno zajedno, evo kako je tekla njihova priča

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba