Play ponuda
Play ponuda
Veliki transfer!

Mirjana Hrga s Al Jazeere Balkans dolazi na RTL!

Mirjana Hrga, jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Hrvatskoj, vrsna reporterka, urednica i voditeljica, pridružuje se timu Informativnog programa RTL-a. Svojim jedinstvenim pristupom najvažnijim dnevnim događajima Mirjana Hrga će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL Danas.

Image
Foto: RTL
Press/ 17.3.2016. u 10:17
Play ponuda

Dolazak Mirjane Hrge pozdravio je zamjenik predsjednika Uprave RTL Hrvatska, Ivan Lovreček:

Strategija naše tvrtke posljednjih nekoliko godina zasniva se na jačanju našeg informativnog profila koji se temelji na aktualnom, istinitom i neovisnom izvještavanju. Zadovoljstvo mi je zaželjeti dobrodošlicu Mirjani Hrgi koja se pridružuje redakciji Informativnog programa RTL-a. Ona je svakako jedna od najboljih urednica i voditeljica u Hrvatskoj koja će svojim znanjem i iskustvom, ali i stavom dodatno osnažiti naš informativni program.

- Zahvaljujem RTL-u na ukazanom povjerenju. Radujem se što ću biti dio potvrđeno uspješne ekipe i veselim se zajedničkim izazovima, u ovim izazovnim vremenima. Smatram da RTL ima sjajnu medijsku poziciju i odličnu platformu za suradnju s najjačim partnerom - gledateljima. Duboko sam uvjerena da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina. Sada je došlo vrijeme za promjenu koje smatram nužnim poticajem u profesionalnom životu-  izjavila je Mirjana Hrga.

- Izražavam dobrodošlicu kolegici Mirjani Hrgi. Uvjeren sam da će njezino veliko novinarsko, uredničko i voditeljsko iskustvo i znanje doprinijeti da  RTL Danas učini novi iskorak  u informiranju naših gledatelja - izjavio je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa. 

Mirjana Hrga diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Profesionalnu novinarsku karijeru je započela 1994. godine na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica. Nakon devet godina na HRT-u, 2003. godine Hrga prelazi na Novu TV gdje radi kao urednica i voditeljica u Informativnom programu te komercijalne televizije. Od 2011. do 2016. godine radila je kao reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeera Balkans TV.

Izvještavala je iz svjetskih kriznih žarišta. Pratila je ratni sukob u Ukrajini, izvještavala sa Zapadne obale, iz Gaze, Libanona, Sirije, Grčke, Bugarske, Vatikana, Škotske, Brisela. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nova serija

Serija 'Manifest' ovim glumcima donijela je ljubav, no golupčići ne žele pričati o njoj

Play ponuda

Više s weba