Novosti

Mirjana Mikulec luda je za cipelama, ima čak i kultne manolice iz 'Seksa i grada': 'Tu je moje carstvo...

Dizajnerica interijera otkrila nam je tko su njezini omiljeni dizajneri - cipela!

RTL.hr
2021-03-20 18:30

Mirjanu Mikulec gledamo vikendom na programu RTL-a kako uređuje tuđe domove, a sad je za RTL Exkluziv otvorila vrata svog doma i ormara u kojem ima stotinjak pari cipela.

Evo tu je moje carstvo cipela, ovdje iza kreveta, vjerovali ili ne, na sigurnom je. Znači ovdje mužu nema mjesta. Moja kćii ja nosimo iste cipele, odnosno isti broj, tako da ovdje skrivamo sve što smo ikad kupile", komentira.

No, za njumožemo reći da je više kolekcionarka nego šopingholičarka!

"Pa da, jedan od razloga zašto imam toliko cipela je zapravo tajšto ih ne bacam. Imam ihmožda 30 otkad sam počela nositi cipele na petu isvaki taj par čuvam!", otkriva.

A prve je kupila, prisjeća se - još kao djevojčica!

"Kad sam bila 4. razred osnovne, vidjela sam najljepše cipele. Tad je počela ta ljubav, crne lakirane s malom peticom... Imoja mama je rekla 'jesili ti normalna, ne možeš ići u cipelama na petu u školu'.Dugo sam je molila da mi ih kupii kad smo otišlepo te cipelice, nisu imali moj broj, alikupila sam broj manje i nosila ih cijelu godinu. Kako mi je nogica rasla, bilo je vrlo bolno!", ispričala je.

Manolice, plave salonke s dijamantnim okvirom, koje je nosila Carrieiz 'Seksa i grada'predmet je požude žena širom svijeta! I svaka od njih naći će 6000 dobrih razloga da ihkupi. Ibaš su one njezin prvi odabir.

"Ja sam toliko dugo htjela ove cipele da sam pričala valjda nekolikogodina o njima i onda je moja jedna klijentica, kada smo završile dvaozbiljna projekta, došla s ovim cipelama! Janisam znala kako se zovem od sreće!", otkriva.

Da, lijepe cipele je usrećuju, mada uopće ne pati na skupe, već samo na posebne. A još jedne manolice upale su kaodrugi najbolji odabir!

"Druge samkupila prije četirigodine u New Yorku, kad smo snimali posebne prostore, akad odešu New York, želiš si neštoposebno. Bile su na rasprodajijer su bile zadnji broj i čekale su samo mene!, komentira oduševljeno.

Mirjana toliko voli cipele na petu da u njezinu ormaru nema mjesta za tenisice. Pete su must have čak i na gradilištu!

"Da, ja nosim samo štikle i imam samo par tenisica, vjerovali ili ne. Poludjelisu muž i djeca i rekli moraš imati svoje tenisice, prestani nositi od djece", prepričava kroz smijeh.

Osim u našem prilogu - ove ljepotice ovjekovječit će i u svojim emisijama o uređenju interijera!

"Da, kod mene sve mora biti nekako sve lijepo jer upravo pripremamo dvije nove emisije 'InDizajn', deseta nam je godina. Emisija 'Tražimo dom s Mirjanom Mikulec' također kreće tako da smo sad u snimanju, a nešto od ovih cipela svakako će se naći u novim sezonama!"

Vjerujemo da će i za deseti rođendan svojeemisije na dar dobiti neke čarobne cipelice!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.