Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
padala su priznanja!

Mirković poručio natjecateljici kako će o njenom ljubavnom statusu pričati nakon emisije

Tema današnje emisije su navike naše svagdašnje! Tri natjecatelja Sandra, Jug i Melita okušat će svoju sreću u ovom natjecanju.

Image
Foto: RTL
RTL/ 20.5.2015. u 14:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Melita dolazi iz Zagreba, ima 57 godina i toga se ne srami! U mirovini je, voli, čitati, igrati belu, a najviše od svega spavati. Sandra iz Čakovca je liječnica po struci. Voli prirodu, vježbanje i putovanja. Dok jedini muški kandidat zanimljivog imena - Jug dolazi iz Samobora. On ima 35 godina i radi u lokalnoj samoupravi. Otkriva kako mu se posao sastoji od papira, još malo papira i kompjutera.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U današnjoj epizodi Melitu nikako nije išlo i skoro je svaki puta okrenula na bankrot. Zato je naš simpatični voditelj rekao kako sigurno ima sreće u ljubavi, no Melita se baš nije složila. Jug je otkrio svoju medicinsku dijagnozu, koja je ujedno bila rješenje pogađalice. Padala su i priznanja u ovoj emisiji. Voditelj Boris Mirković otkrio je i svoju dijagnozu, koju možete otkriti u današnjoj epizodi. Jug je doista imao sreće, čak je dva puta dobio odgovor na izvolite. O čemu je točno riječ pogledajte večeras od 20:05 na RTL televiziji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPA!

To je ta dobitna kombinacija... Što je Rozga radila kod Pažanina u kuhinji?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba