Novosti

Mirna iz 'Života na vagi' tuguje zbog smrti voljene majke, ali hrabro ide dalje: Trenira svaki dan i piše...

Do kraja četvrte sezone Mirna je izgubila više od 50 kilograma. Danas i dalje održava kilažu, studira te se osposobljava za instruktoricu fitnessa.

RTL TV
14.06.2020 18:30

Najbolja nefinalistica popularnog showa 'Život na vagi' , Mirna Posavec , u njega je stigla sa 135 kilograma.

Do kraja četvrte sezone izgubila je više od 50 kilograma. Danas i dalje održava kilažu, studira te se osposobljava za instruktoricu fitnessa.

"Svaki dan skoro treniram, jednom tjedno si uzmem dan za odmor, ali ne odustajem, znači cijelo vrijeme treniram čak i kroz koronu sam prošla s treninzima i nikako neću odustat nema šanse."

Koliko god je bila uspješna u skidanju kilograma, natjecatelji su joj zamjerali predanost i manjak društvenosti.

"Međuljudski odnosi u kući u Životu na vagi su bili teški, jer to je znači bilo 16 u potpunosti različitih osoba koje borave na jako malom prostoru zatvoreni 24/7. Treba se naviknuti na sve te karaktere, nekad jednostavno nije moguće, čovjek pukne logično. Ja sam definitivno neke stvari naučila u showu, ali da bih nešto promijenila ne bih, jer sve je bilo tako kako je trebalo biti. Prijateljstva koja su ostala su ostala, drago mi je zbog njih, a sad kako će to kroz godine biti, vidjet ćemo."

Najveća joj je podrška bila njezina majka Ljiljana koja je nažalost preminula početkom ožujka, ali kako kaže Mirna, sjećanje na nju uvijek će živjeti.

"Očito mi je bio potreban show da bih shvatila koliko je ta podrška bila velika i koliko su me podržavali dok sam bila unutra, pogotovo kad sam izašla van. Mama mi je stvarno bila ogromna podrška i... Znam da ona ne bi htjela da odustanem tako da, ona je jedan veliki razlog zašto još uvijek ustrajem u tome, osim što to radim za sebe, radim to i za nju."

Mirna gaji ljubav i prema sedmoj umjetnosti, a već neko vrijeme piše roman za koji bi voljela da završi i na filmskom platnu.

"Knjiga je trenutno malo stopirana, nemam baš inspiracije s obzirom da sam se sad u potpunosti fokusirala na ovaj fitness dio svog života i to me stvarno okupira, ali knjigu ću sigurno završiti i jednog dana napravit film po njoj, ako ne ovdje, onda definitivno u SAD-u ili Kanadi. Nemam još naziv, ali tema knjige su izvanzemaljci..."

"Ja da mogu mijenjala bih poslove jednom godišnje vjerojatno, jer mislim da niko nije stvoren da bi radio jedan posao cijelo vrijeme. Prvo dosadi, drugo svi imamo jako puno interesa... Vjerujem da ću kroz godine promijeniti nekoliko poslova", zaključuje Mirna.

Mi ne sumnjamo u ostvarenje svih njezinih snova!