Novosti

Mislav i Andrea iz 'Braka na prvu' glupirali se na svadbi: 'Da se razumijemo, svatko je birao za sebe'

Andrea i Mislav od prvog dana se odlično slažu, a od završetka showa 'Brak na prvu' nisu skinuli prstenje koje su stavili jedno drugome na vjenčanju

RTL.hr
06.07.2022 20:00

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković nisu ni slutili da će u showu ' Brak na prvu ' upoznati svoje srodne duše. Od prvog dana odlično se slažu i ubrzo su postali najveseliji i najsložniji par druge sezone. A između njih nije se rodilo samo prijateljstvo ni samo strast - na svim je ceremonijama govorio istu stvar - da je to to.

Ni Mislav ni Andrea nisu ušli u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo. No dan po dan svog druženja shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkoga, a kad se eksperiment približio svom vrhuncu, Mislav nije želio da bude kraj pa je kleknuo i pitao Andreu da postane njegova supruga i "za pravo".

Pročitajte još
EKSKLUZIVNO! Andrea i Mislav godinu dana nakon 'Braka na prvu' imaju i trećeg člana: 'Živimo zajedno, a...

"Nismo se otada nikada rastajali. Samo smo promijenili od tadatri stana i jednu državu iz koje sam se ja iselila, ali u principu smo svaku noć bili skupa", otkrila je Andrea u ranijem intervjuu za RTL Exkluziv.

A sada su zajedno proslavili jedan važan dan - vjenčanje Andreina brata.

"Oženio se moj mali burazić. Spasio se od mog oblačenja u tajice i perike. Tražim novu žrtvu, Mislav neće. Hvala", našalila se Andrea uz fotografiju s bratom Goranom.

Objavila je i jednu sa svojim MIslavom, na kojoj ona drži natpis "Volim njega", a Mislav onaj na kojem piše "Papučar".

"Da se razumijemo, svatko je birao za sebe", napisala je Andrea te otkrila kako joj se brat vjenčao 25. lipnja.