Novosti

Mislili su da neće preživjeti: Zvijezda serije 'Zovi doktora!' podijelila svoju tešku životnu priču

Seriju 'Zovi doktora!' gledajte na RTL Passionu od sutra u 21.50 sati

RTL TV
09.03.2020 18:03

Jedna od glavnih glumica serije " Zovi doktora !" koja sutra kreće na RTL Passionu je Chloe Bayliss koja je utjelovila djevojku Hayley. Ona je jedna od najperspektivnijih australskih mlađih glumica koju čeka svijetla budućnost, a prošle je godinena svom Instagramu podijelila svoju tešku životnu priču .

Naime, kao mlada se bavila plesom i željela je postati profesionalna balerina, a onda je sa 17 godina saznala da ima dijagnozu koja je promijenila sve.Imala je problema s rijetkim krvnim poremećajima, napadajima i zatajenjem bubrega, liječnici su se borili za njezin život,a onda je saznala vijest da boluje od autoimune bolesti lupusa .

"Tada sam samo razmišljala o tome kako moram izaći iz bolnice i dobiti svoju diplomu s plesne akademije. Mislim da sam se borila za taj san jer je to bilo sve što sam imala. Ples je bio moj život", rekla je u jednom intervjuu.

Nakon što se izborila s teškom bolesti, Chloe je nastavila plesati i koreografirati, a onda ju je krenula fascinirati gluma . "Nikada nisam sanjala o tome da postanem glumica, ali jednom kada sam krenula, shvatila sam da je to samo još jedan kreativan put koji volim isto koliko i ples", izjavila je jednom.

Iznimnu je popularnost stekla u seriji " Zovi doktora! ", koja sutra kreće na RTL Passionu.

Seriju 'Zovi doktora!' s Rodgerom Corserom u glavnoj ulozi gledajte na RTL Passionu u utorak, 10. ožujka u 21.50 sati, a zatim od ponedjeljka do petka u istom terminu.