Play ponuda
Play ponuda
ljubav ne pita

Mlada bogatašica Bojana iz 'Budve na pjeni od mora' danas slavi 34. rođendan: Tijekom snimanja serije ostala je trudna s kolegom sa seta

Zgodna glumica Sanja Jovićević udala se za bivšeg ministra kulture Crne Gore

Image

Budva na pjeni od mora

RTL.HR/ 18.10.2022. u 19:30
Play ponuda

Glumica Sanja Jovićević rođena je 18. listopada 1988. u glavnom crnogorskom gradu, Cetinju. 

Dok je kao Bojana Bačić u seriji 'Budva na pjeni od mora' proživljavala pravu dramu zbog zabranjene ljubavi s kolegom s Akademije, Momčilom Otaševićem, Sanja je u stvarnom životu ljubila drugog kolegu sa snimanja, 21 godinu starijeg Branimira Popovića, koji je u seriji utjelovio Martina.

Godinu dana tajili su svoju vezu jer je Branimir bio profesor na Akademiji u Cetinju na kojoj je Sanja studirala. Medijima su odmah dali do znanja da svoj privatni život namjeravaju držati dalje od očiju javnosti. 

"Nas dvoje smo priča koju ne želim dijeliti s javnošću zbog svog i njezinog osobnog mira", izjavio je Branimir Popović tada za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Tijekom novogodišnjih blagdana 2013. Sanja i Branimir vjenčali su se u tajnosti, u prisutnosti samo nekolicine prijatelja na Jahorini, a iste godine rodila im se i kći Sofija. 

Branimir Popović bio je ministar kulture Crne Gore od 2000. do 2003. godine. Obnašao je i dužnost ravnatelja Crnogorskog narodnog kazališta. Osim u seriji 'Budva na pjeni od mora', gledali smo ga na RTL-u i u popularnoj komediji 'Parada'.

Sanju Jovićević i Branimira Popovića gledajte u dramskoj seriji 'Budva na pjeni od mora' od ponedjeljka do petka u 11:25 i 16:20 na kanalu RTL Adria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Image

Budva na pjeni od mora

dramska serija
Crna Gora/ Srbija/ Hrvatska - 2014
Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba